Mi júliusban voltunk ott 2 hetet, akkor egy csepp eső sem volt. Idén is valószínűleg Thassosra megyünk szeptember első felében, szerintem az augusztus még biztosan jó időjárás szempontjából.
Én augusztus végén utazok Thassosra, és érdeklődnék, hogy aki volt már ott hasonló időpontban, hogy milyen volt a szigeten az időjárás? Tavaly már voltam a szigeten, de csak 1 napos kirándulás keretében, és az idegenvezető mondta, hogy nem véltelenül ilyen gyönyörű zöld a sziget!A szigeten az átlagosnál többet esik az eső, mert ott északon kontinentális az éghajlat!
Valóban esősebb egy kicsit a sziget?
Mi robógókat béreltünk Thassoson, azzal jártuk körbe a szigetet, a bicajt én se ajánlanám. Robógóval fel tudtuk menni a hegyekbe is, ahová kocsival nem annyira szerencsés.
Hol fogtok lakni?
Fontos hir!
Japán tudosok megállapitották, hogy a hideg sör rákkeltő hatásu.
A kisérlet keretében - a japán laborban hideg sört öntöttek egy alvó rákra, és az rögtön felébredt.
Jó utat.
Sziasztok!
Június 16-án indulunk Skala Panagiaba. 9-10 napra szeretnénk robogót bérelni, hol van erre lehetőség, ill. melyiket ajánljátok? Idei árakról esetleg tudtok mondani valamit?
Imádjuk az igazi görög ízeket, mely éttermeket érdemes választani?
#1362662010-05-30 18:34:11 Válasz a #133552. hsz-ra
Szia Kyracica! Én is nyaraltam már Thassoson és mindenképpen az autót ajánlanám, mert nagyon sok a meredek emelkedő. Viszont autóval körbe lehet egy nap alatt járni a szigetet, de több napra ajánlanám inkább, akkor szinte mindent fel lehet fedezni. Mi a hegyekbe is felmentünk egészen a márványbányáig, nem volt gond.
Jó nyaralást!