Hol fogtok lakni?
Fontos hir!
Japán tudosok megállapitották, hogy a hideg sör rákkeltő hatásu.
A kisérlet keretében - a japán laborban hideg sört öntöttek egy alvó rákra, és az rögtön felébredt.
Jó utat.
Mi robógókat béreltünk Thassoson, azzal jártuk körbe a szigetet, a bicajt én se ajánlanám. Robógóval fel tudtuk menni a hegyekbe is, ahová kocsival nem annyira szerencsés.
Én augusztus végén utazok Thassosra, és érdeklődnék, hogy aki volt már ott hasonló időpontban, hogy milyen volt a szigeten az időjárás? Tavaly már voltam a szigeten, de csak 1 napos kirándulás keretében, és az idegenvezető mondta, hogy nem véltelenül ilyen gyönyörű zöld a sziget!A szigeten az átlagosnál többet esik az eső, mert ott északon kontinentális az éghajlat!
Valóban esősebb egy kicsit a sziget?
Mi júliusban voltunk ott 2 hetet, akkor egy csepp eső sem volt. Idén is valószínűleg Thassosra megyünk szeptember első felében, szerintem az augusztus még biztosan jó időjárás szempontjából.
Kedves barátaink ma reggel érkeztek meg Thassosról. Két hetet töltöttek kint és végig nagyon jó idő volt. Jó volt a viz hőmérséklete is. Tudtak fürödni, pedig nem éppen a fiatalabb korosztályhoz tartoznak.
Valakinek nincs jó szállás ötlete Limenariában? Itthoni irodáknál elég szűkös a kínálat, kicsit nehéz így választani. Hárman mennénk a feleségemmel és a 2 éves kislányommal szeptember első felében. Pár éve Limenasban voltunk, de ott nem volt jó part, így mindig autózni kellett valahová. 2 hét alatt sikerült majdnem ezer km-t menni. Limenaria nagyon tetszett, szeretjük a nyüzsit. Nem kell semmilyen extra, csak egy legyen tiszta, meg a tenger ne legyen messze.
Eddig mindig foglaltunk itthon szállást, de most lehet, hogy megpróbálnánk ott keresni közvetlenül.