- Ag. Nikitasról Karya felé vezető út kész, elvileg megnyitották.
- Athaniban is javítgattak valamit, de tavaly se tűnt fel, szóval valami mellékút lehetett.
- Gialosra kész az út, de nincs rajta aszfaltréteg és nyár végéig nem is lesz. Ettől függetlenül le lehet menni.
- Egremnire majdnem végig elegyengették az utat, de a lépcsőhöz nem nyúltak. Állítólag talán jövőre kész lesz. Hivatalosan nem lesz átadva az út sem, talán még kapuval is l lesz zárva, június vége felé majd írok biztosat.
#2441142017-05-15 19:05:08 Válasz a #244113. hozzászólásra
Remélem, mindenki megkapta mélben, aki priviben kérte Bocsi mindenkitől, hogy ezzel foglaljuk a terepet, de szerintem nagy segítség!! Főleg autósoknak!
#2441122017-05-15 17:15:37 Válasz a #244104. hozzászólásra
Mezzos!
Szerintem csak az az akadálya, hogy word doksiban van!! De már én is megkaptam, aki küldi Pajának vagy nekem a privinkre az e-mail címét, küldjük a fájlt!! Más akadály szerintem nincsen, Paja azt írta, nem kell jeleznem, hogy Ő küldi, Neki elég, ha ez segítség pár embernek!!
Paja facebook-profilja: https://www.facebook.com/paja.bedo
Itt kérjétek priviben az itinert az e-mail címetek megadásával!
De most kaptam meg én is, aki kéri, annak én is el tudom küldeni, szabadon választott!!
Akik eddig már kérték priviben, és küldtem e-mail elérhetőséget, azoknak én küldöm most!!
Paja üzenetét adom át:
"Kedves Lefkadások!
Elkészült a 2017-es Itiner, autós utasoknak!
Rendkìvül részletesen leìrva a röszkei határtól, egészen Nidri tábláig.
Akinek ìgértem, vagy igényt tartana rá, küldjön email cìmet privátban és csatolva küldöm."
Az Apollonnal voltunk egy párszor már Görögben még soha sem kértek az igazolványon kívül semmit legfeljebb a busz vezetőkkel üzleteltek egy-két doboz sört volt amikor ásványvizet kértek.
Idézet a magyar Autóclub Macedóniába utazóknak szóló leírásából:
Útiokmány
Érvényes útlevél vagy személyigazolvány.
A macedóniai határokon általában megkövetelik az utas balesetbiztosítás meglétét.
Jogosítvány
Érvényes „nemzeti” jogosítvány. Kiegészítő nemzetközi jogosítványra csak autóbérléskor van általában szükség, mert a cégek azt megkövetelhetik.
Gépjárműokmány
Bár nem előírás, mégis feltétlen javasoljuk a kötelező felelősségbiztosítás érvényességét igazoló nemzetközi zöldkártya kiváltását.