Már csak azt mondja meg nekem valaki,hogy mikor induljunk Szegedrõl / autóval /,hogy kényelmesen odaérjünk másnap de. 10 körül Nidribe. / ketten nyomjuk le az utat a párommal /
Köszi Niki!
Robogóhoz nem kérnek jogsit, kipróbálod és ha úgy látják, hogy feltehetõen egyben hozod vissza viheted
Szia Kakadu!
Téged kérdeznélek,hisz nagyon sokat segítettél már a tapasztalataiddal másoknak is a fórumon.
Meg tudnád mondani,hogy hol probálkozzunk a robogó bérléssel Nidriben így jogsi nélkül?Hol olcsóbb?
Pefkoulia mocival megközelíthetõ?Ha jól emlékszem( a képeid alapján )ott van vmi jó kis bár a parton,nem?(szimpi volt naon.. )
Ez a vizitaxi milyen,mármint megéri,honnan indulnak-merre mennek?
A víz hõmérséklet milyen júniusban( 4.én indulunk)?
Szorakozóhely van Nidriben,(vmi esti mulatság)?
Bocsi a sok kérdésért!
És elõre is köszönöm szépen a választ!És köszönöm az eddigi segítségeket is itt mindenkinek a fórumban,hisz annyi mindent megtudtam tõletek amióta olvastam a fórumot,amit az utazási irodából nem tudtam vna meg..Köszönöm mindenkinek!
Ja és persze élménydús nyaralást mindenkinek!!!
Le veszel 3-4 órát és adott a futam idõ. Én sohasem centizem ki a menetidõt. Bármi elõfordulhat, ami miatt várni kell (tömeg a határon, nagyon elfáradunk és szundítunk egy két órát). Azért ezeket is érdemes bele kalkulálni.
Meg tudnád mondani,hogy hol probálkozzunk a robogó bérléssel Nidriben így jogsi nélkül?Hol olcsóbb?
Pefkoulia mocival megközelíthetõ?Ha jól emlékszem( a képeid alapján )ott van vmi jó kis bár a parton,nem?(szimpi volt naon.. )
Ez a vizitaxi milyen,mármint megéri,honnan indulnak-merre mennek?
A víz hõmérséklet milyen júniusban( 4.én indulunk)?
Szorakozóhely van Nidriben,(vmi esti mulatság)?
Robogó bérlés; több helyen próbálkozz, Pefkólia közúton is megközelíthetõ, vizitxizni nem szoktam, visznek a barátaim, számomra víz 20-a után szokott jó lenni és Nidri pont olyan mint Siófok
Az hogy nagyon sok infó az finoman szólva is barokkos túlzás; a honlap készítõje tavaly per felszólított néhányunkat az Index lefkádás topikjában, hogy lássuk el infóval, majd amikor beintettünk, nekiállt maga, de nem sok sikerrel, kevés infó van az oldalon de fajlagosan rengeteg hiba.
Hát ha Te mondod biztosan úgy van, nyilván bejártad már néhányszor a szigetet, vannak tapasztalataid melyeket össze vethetsz az azon oldalon leírtakkal
Nem kell ahoz bejárni !! Lehet te voltál már nem is egyszer,de gondolom nem ott láttad meg elõször te se a napfényt!Mindenkinek hagyni kell,hogy a saját maga bõrén tapasztaljon jót és rosszat egyaránt.