A másik az ezüst ára 0,7 euro/g volt kiírva amikor én néztem, de ezt is én nagyon olcsónak találom. Aztán kitudja tényleg ennyi pénzért már nemcsak bizsut lehet kapni.
Köszönöm mindenkinek az arany információt!!!Sokat segítettetek nekem ,most már tudom merre hány méter.Most megyek a családommal elsõnek Görögbe autóval ! És remélem én is Görög honvággyal térek /térünk/ haza!!!
Látom, "nagyon régen" járt erre bárki is (mármint a többi topichoz képest)..
De azért megkérdezem..: Nem tudja valaki, hol lehetne beszerezni egy normális strandtörölközõt? Ami kb. 180*60...vagy hasolnó...
Mi a Metroban láttunk a múltkor, de akkor nem vettük meg, mondván, hogy: "Ej, ráérünk arra még...". Pedig azok nagyon jó minõségûek voltak! Igazi strandtörölközõk! De aztán tessék: már egyáltalán nem kapható strandtöröközõ a Metroban.
Az Auchan-ost inkább ejtsük.
Szóval valakinek van tippje, hol lehetne venni vastag, nagy méretû strandtörölközõt?
Próbáld meg a Decathlont! Nagyon jó dolgokat szoktam ott venni, de tény az igazán jó törölközõk ott sem olcsók.
Nei Poriban is láttam nagyon szépeket a piacon,de azok sem fillérekért. Voltak 6 euroért is, de ezeknek mindnek volt valami hibája. Aztán rájöttünk voltak amiket érdemes lett volna megvenni, de a köv. héten már nem voltak.
Ja a Decathlon nagyon jó ötlet. Drága, de szuper minõség.
Christine, nem tudom, hogy milyen a görög türülközõ,mert még sosem vettem kint, de rengeteget láttam. Mondjuk, jó, megfogdostam párat az anyaga miatt és volt jobb meg rosszabb minõségû is....
Tavaly beáldoztam néhány törcsire.
A lényeg: Több helyen vásároltam, mindenhol silány minõséget. Vékony, nem szívja a vizet és még többszöri mosás után is bolyhosodik. Nos! Ha veszel egy görög zászlót ábrázoló törcsit, akkor még a 20. mosás után is kék leszel törölközés után. De nem biztos, hogy az én tapasztalataim mérvadóak. Nekem így jött össze.