Macsosz!
köszönöm a választ.Láttam én is az ut.irodák ajánlatait.amiért bizonytalan vagyok az az,hogy a párom kissé messze dolgozik/Írbe/.Szabira csak okt 5-én jön haza.Azokra az ut.irodákra akikre gondoltam javarészt leállnak pont ebben az idõben.
Szeretnénk menni de kicsit tartok tõle,ezért kérdeztem pl. a viz milyenségét.
Üdv:Inez
/és mit vizsgáltál / akkor Te lehet orvos vagy ,mert ha ez így van akkor, ha rosszul leszek a gépen majd Te meggyógyítasz
Most repülök elõször de nagyon izgulok miatta
Sziasztok!
Nekem teljesen véletlen a krétai út.Egész másfelé kacsintgattunk,de
észrevettem az iroda kombinált út lehetõségét.
Több nap kevesebbért,mint az eredeti terv.(az igényeink nem nagyok,
csak ott lehessünk)
Viszont mindig vonzott a történelmi háttér.Így a néhány lehetõség közül
gondolkodás nélkül Krétára esett a választásunk.Látni a helyeket,
ahol a kultúránk született... A görög mitológia is "ember-közelibb"
számomra,mint a szívemnek oly kedves másik nagy kultúráé.
Biztos,h.nem bánjuk meg Jövõre Nyugat-Krétát tervezzük.
Na egyet tisztázzunk!! Ha megyek Krétára, nem (csak) a beszámolód miatt megyek, így nem is kell aggódnod, hogy az alapján túl nagy elvárásokkal lennék. Mint már írtam, már voltam Krétán, akkor sem csalódtam, azóta is nagyon érdekel (a táj fõleg, csak érzelmileg nem vonzott vissza). A párommal van egy listánk, azon mindg is rajta volt 3 hét Kréta, sok másik görög céllal együtt. Az, hogy most ezt elõbbre húzom, vagy odébbra tolom, vagy egy másik helyet részesítek elõnyben, az mindg az itt összegyûjtött benyomások, vagyis sokkalinkább az azok által kiváltott érzelmek szüleménye.
Még írok neked a blogomba is választ, oda, ahol te is írtál nekem...
elõszõr a cirilbetûs helységnév tábla jön utánna rendesen kivan írva
Uhhhhhhh, NEM CIRILLBETÛ!!!!!!!!!! A görög betûnek köze nincs a cirillhz, önálló betûtípus!!! Ezen a fórumon ez legalább úgy hangzik, mint valami durva káromkodás!!!!!!
Sziasztok!
Mi az idén harmadszorra voltunk Krétán. Elõször nagyon régen 13 éve nászúton, aztán tavaly õsszel nagyon nagy hatást kellett gyakorolnom a férjemre mert olyan rossz nyaraláson még senki nem volt mint mi a nászúton, de tavaly sikerült bebizonyítanunk, hogy Kréta több mint amit elõször átéltünk. Tavasszal viszont a gyerekeknek kellett megmutatnunk ezt a csodát és olyan jól sikerült, hogy a lányom 11 éves sírva fakadt, hogy õ jövõre is vissza akar menni, nem tudja megmagyarázni de mintha vonzaná valami
Röviden ennyi
Körkérdés: ki miért választotta pont Krétát idén nyáron? Nektek van erre határozott válaszotok, tudatos dolog volt? Ha igen, akkor miért, mi az, ami megfogott benne Titeket vagy mit vártatok tõle az utazás elõtt? És aki már visszajött: azt kapta-e, amire várt, olyan volt, vagy más, mint ahogy képzelte?
Érdekelne a dolog, mert nekem megvan a saját válaszom rá, amit majd megpróbálok néhány gondolatban leírni, de közben kíváncsi lettem, hogy más vajon ezt hogy élte meg.