#1838402012-05-09 11:04:49 Válasz a #183786. hsz-ra
Sajnos most hogy Pargára is bemegy a busz kicsit meghosszabbodott a menetidő. (9 előtt nem mehetünk oda, mert addig kell elhagyniuk a szállást.)
Volt olyan év, hogy reggel 6-kor már Parga előtt 20 km-re voltunk és meg kellett állnunk pár órára egy benzinkútnál (a semmi közepén), mert 9-ig várni kellett.
Tavaly viszont egy utastárs miatt csúsztunk meg annyira, hogy 27 órát utaztunk. Plusz Lefkadán nem tettek le minket a Sun Risenál ezért még ott is mentünk egy baromi nagy kört ami plusz egy óra volt. Idegesek voltunk, ugyanis már nem először voltunk a szigeten és ha letesznek minket a Sun Risenál, akkor már rég félúton lettünk volna a vízeséshez. Estére azért már lenyugodtunk, mert így is sikerült délután 4-től megjárni a vízesést úgy, hogy utána még loccsantunk is világosban a tengerben.
Ha este beülünk egy tavernába koktélozni vagy frappézni egy laptoppal a kezünkben (netezési céllal, természetesen oda ahol van ingyenes wifi is a fogyasztás ellenében) akkor nagyon kinéznek? Vagy ott is dívik ez a szokás?
Erre melyik taverna a "legalkalmasabb Nidriben?
#1839232012-05-10 20:44:09 Válasz a #183890. hsz-ra
Nem, Macig, itt ez a 'normális', ha nem rohanva dobsz be egy frappét, hanem jól érzed magad, netezel stb, úgyhogy emiatt ne aggódj. Fogyasztás ellenében mindenhol ingyen van a wifi (a kódot a pincértől kell kérni), a legtöbb helyen laptopot is adnak.
Sok helyen voltam, de kezdetektől a DiParis Cafe, a kikötőben a törzshely, jó a zene és ha beszéltek angolul, meglátjátok, igen szórakoztató is (este, a személyzet miatt)...de persze ízlés dolga. Idei újdonság a görög jeges joghurt, pultból lehet feltétet választani, ki ne hagyjátok...
Egyébként tavernába enni menjetek, frappét vagy koktélt inni pedig kávézóba.
#1839642012-05-11 19:29:11 Válasz a #183931. hsz-ra
Jól teszitek, Napfény, én nagyon rákattantam:) Szerintem van vagy 20 féle feltét, de csak néhányra emlékszem: őszibarack, eper, ananász, kivi, füge, szirupos meggy, mogyoró, karamellás pirított mandula...
#1841832012-05-14 11:01:12 Válasz a #183964. hsz-ra
Miti ez sima fagyasztott joghurt vagy valami extra eljárással készült fagyasztható joghurt?
Úgy érzem ez nekem sajnos az idén kimarad (hacsak nem lehet kapni Zakin is).
#1842142012-05-14 15:51:46 Válasz a #184183. hsz-ra
Hát, ezt hűtőgépből nyomják, mint a csavaros fagyit...mi kísérleteztünk itthon a görög joghurt fagyasztásával, de így nem maradt krémes, szóval valami speckó lehet szerintem...
Kérdeztétek, hogy Porto Katsikin az átjáró híd le van-e még zárva. Ma voltam ott, viharos szélben, lobogtunk a sziklák tetején, mint két zászló , de jelentem, az átjárót megcsinálták. Ugyan elég görögösre sikeredett (a régi, kidőlt, rozsdás korlátot nem szedték le, hanem mellé tették az újat), de a lényeg, hogy használható.