Igen a postásokról (biztosítás) soha nem hallottam semmi jót, itt a lakótelepen még a postán is lebeszélik a pácienst.
A kérdés különben csak költői volt, mert -igaz eddig kidobott pénz volt- maradok az EUB-nál, és az EU taj kártyánál ami már meg is van (5 perc volt elintézni 3 évre) szerencsémre, mert csak arra jártam és benézve reggel fél 9-kór páran voltak, és éltem a kínálkozó lehetőséggel.
Ugyan nem autós szempontból,de konkrétan ott voltam és a saját fülemmel hallottam,mikor Sartin az orvos azt mondta,hogy a Posta biztositására nem végez gyógyitást,vagyis csak ugy látja el a beteget,ha nemcsak a gyógyszer költséget,hanem az orvosi költséget is ki kellett fizetniük kp-ban...
#1576572011-03-04 12:33:04 Válasz a #157655. hsz-ra
Autóval utazva én az EUB Top extrát javaslom, az assistance miatt. Busszal utazva szerintem tökmindegy, ha esetleg gyógyszerárat kell megtéríteni, azt mindegyik teljesíti (gondolom én...).
#1532952010-10-27 16:00:29 Válasz a #153289. hsz-ra
Attila, köszönjük, hogy megosztottad velünk a történetedet, tanulságos volt. Sajnálom, hogy rosszul sikerült a nyaralásotok. Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is kívánok teljes gyógyulást mihamarabb, és sok-sok felhőtlen nyaralást neked és családodnak!
D.
#1532932010-10-27 15:30:25 Válasz a #153289. hsz-ra
Kedves Attila !
Kár ,hogy nem sikerült jól a nyaralás, de minden jó ,ha a vége jó !Valamint, akkor elmondhatjuk ,hogy az Axa jó választásnak bizonyult.
Mielőbbi ,teljes gyógyulást és jövőre szerencsésebb nyaralást kívánok!
Sziasztok!
Mink is megjártuk a görög autos útat de nagyon!
Szep. 18-án délután érkeztünk Toroniba majd kipakolni és go a tenger! Majd vacsora fürdés és alvás és készültünk a holnapi fürdésre
Éjfélkor magzati pózban keltem majd kalandos úton végül 100 euróért bevittek a Poligiroszi kórházba ahol perforált vakbélel megmütötek úgy hogy a hasam közepénél egy 12cm hosszú vágást végeztek, mert nem tudták a pontos fájdalom kiváltó okát!
14-nap fekvés alatt elfertözödtem és így csak közúti mentő hozott haza Gyulára ahol újabb mütét várt rám és így 26-nap alatt letudtam a kórházi pihit 7.5kg fogyás után lassan rendbe jövök!
A családomért egy Gyulai barátom jött ki ja és az Ibusz busz ingyen szállította ki Sartira! A feleségem és a 13 és a 3 éves fiaim így szerencsésen haza érkezetek 16-nap után.
A legnagyobb készülődés után indultunk el görögbe 2-hétre és ennek hála érkeztünk HAZA!
És pedig az AXA világjáró családi csomagban lévő elemek fedezték illetve biztosítoták a költségek oroszlán részét. valamint a vész esetén értesítendő barátok hozzáállása is "baráti "volt!
Sajna nekünk nem adta meg a sors azt a lehetőséget amire oly annyira vágytunk de legalább 4-en mentünk és 4-en érkeztünk HAZA
Taj és Európai Egészségbiztosítási Kártya kiadása
EU-s nyomtatványok iránti igények átvétele
egészségügyi szolgáltatásra jogosultak bejelentésének átvétele
kifizetőhelyi elszámolás, statisztikai jelentés átvétele
tartozásról szóló igazolvány – „nullás igazolás” – kiadása
jogviszony rendezés
önkéntes megállapodás kötés
pénzbeli ellátás iránti igény átvétele
A budai ügyfélszolgálat nyitva tartása az alábbiak szerint alakul: Hétfő-Kedd-Csütörtök: 8.00-14.30 óra, Szerda: 8.00-17.30 óra, Péntek: 8.00-12.00 óra (megegyezik a KMREP Teve utcai ügyfélszolgálatának nyitva tartásával).
Mindezeken túl e régióban a KMREP Cegléden, Vácon, Nagykátán, Szentendrén, Szigetszentmiklóson és Ócsán is működtet ügyfélszolgálati irodákat.
Egészségbiztosítási Pénztár (KMREP) a fővárosban eddig egyetlen helyen (Budapest, XIII. kerület, Teve u. 1.) működtetett ügyfélszolgálati irodát. E helyzet megváltozott, miután augusztus 24-től próbaüzem formájában, a mai naptól pedig teljes kapacitással működik a KMREP új ügyfélszolgálata - Budapest, XI. kerület, Fejér Lipót u. 59. szám alatt.
Taj és Európai Egészségbiztosítási Kártya kiadása,
OFF:
Én még júliusban,a főszezon kellős közepén készíttettem el az EU-s kártyát.
Netről letöltöttem a nyomtatványt,postán elküldtem a megyei Egészségbiztosítási Pénztárnak,csütörtökön feladtam elsőbbségivel,péntekre megkapták,következő hét pénteken megkaptam postán a kártyát....
Ki sem kellett tennem a lábam otthonról,nem kellett semmi személyes ügyintézés,sorban állás,meghatalmazás,papírhegyek....