#1762772011-10-06 08:30:40 Válasz a #176252. hsz-ra
szia Jamasz. csak 2 napja kezdtem fórumozni, nem tudom magyar vagy-e vagy görög. Én is irigykedem, mert a szívem Nei-Pori és Platamonas között maradt. Te legalább ott vagy, ha tudsz nekem egy apró kivánságot teljesíteni, kérlek írj vissza. kedden és péntek reggel tudok csak visszanézni.köszönöm.
Azért én még titokban mindig nem adtam fel, hogy ha lenne lehetőségem, szívesen élnék Göröghonban...
de melyik részén? én megtehetném hogy odaköltözök de hova?
a tengerpart kezd összel kihalni,a viz kihül, munka semmi jön az unalom,ha nincs saját sok apartmanom akkor még a takaritás festés is elmarad, ha mühelyt csinálok ilyenkor nincs mit javitani, nagyobb városokba nem mennék lakni föleg nem olyanba amelyik távolabb van a parttol mint 2 méter
Jó vicc volt,nem is én nyafogtam végig az egész utat, hanem a többiek.Én csak lapítottam hátul,mert ugye én találtam ki a gyalogolást-Na de mindjárt nem kellett utána szervezni semmi programot,elég volt nekik a tenger!!!!
nekünk Vscotina elmesélte hogy mekkora köröket szoktak gyalogolni és most is milyen terveik voltak, térképre nézve is nekem a végtelent jelentette
Jó vicc volt,nem is én nyafogtam végig az egész utat, hanem a többiek.Én csak lapítottam hátul,mert ugye én találtam ki a gyalogolást-Na de mindjárt nem kellett utána szervezni semmi programot,elég volt nekik a tenger!!!!