#1802992012-02-29 19:12:22 Válasz a #180279. hsz-ra
Ha arra célzol itt, Kónyu, hogy addig jó, amíg nincs sok turista Kefalonián, akkor csatlakozom hozzád!
Sztem elvész a helyek bája, ha megrohanják a turista-csoportok, nem is beszélve arról, hogy legtöbbjük messze van a környezettudatosságtól (ha egyáltalán ismerik ezt a szót...).
#1803102012-02-29 21:42:39 Válasz a #180308. hsz-ra
Marcsi védelmében elmondom (bár nem szorul rá), hogy természetesen én is propagálom Kefalloniát egy bizonyos körben, de ettől még szerencsére nem lesz zsúfolt a sziget. Gondolom, Marcsi sem a tömegre vágyik, csak bántja az érdektelenség, amit ezzel a csodás szigettel szemben tapasztal itthon. És persze ez sem Neki, sem az irodának nem jó, mert fennáll a veszélye, hogy ha nem lesz rentábilis a kiutaztatás a cégének, nem csak Neki kell elhagynia a szigetet, de nekünk is rohadt nehéz (és sokkal drágább!!!) lesz kijutnunk, ha megszűnik ez a lehetőség!
#1803112012-02-29 21:44:50 Válasz a #180308. hsz-ra
Marcsi védelmében elmondom (bár nem szorul rá), hogy természetesen én is propagálom Kefalloniát egy bizonyos körben, de ettől még szerencsére nem lesz zsúfolt a sziget. Gondolom, Marcsi sem a tömegre vágyik, csak bántja az érdektelenség, amit ezzel a csodás szigettel szemben tapasztal itthon. És persze ez sem Neki, sem az irodának nem jó, mert fennáll a veszélye, hogy ha nem lesz rentábilis a kiutaztatás a cégének, nem csak Neki kell elhagynia a szigetet, de nekünk is rohadt nehéz (és sokkal drágább!!!) lesz kijutnunk, ha megszűnik ez a lehetőség!
Hello Mindenkinek. Azt szeretném megkérdezni hogy volt e már valaki közületek Lassi-n a White House stúdióba. egy ember irta azt hogy ő volt és akkor csótányokkal találkozott. ez hihető ??? Kérlek irja meg mindenki aki volt, hogy mik a tapasztalatok. Köszi
#1803782012-03-01 20:34:49 Válasz a #180310. hsz-ra
OFF
Drága Kónyu!
Ugye nem nekem szántad konkrétan a "válaszkádat"?!
Azt gondolom, elég sokat írogattunk már itt, hogy tudhatod, teljes mértékben tudom miért és minek szólt az előzményed.
Egy véleményen vagyunk.
Kefalonia csodás, de csak igazi ínyenceknek tálalnám és javasolnám.
Ez olyan...pl.: aki kézzel eszik és sült kolbászra vágyik, az ne akarjon egy 5 csillagos étteremben vacsorázni.
#1804662012-03-03 18:58:49 Válasz a #180378. hsz-ra
Casmir!
Ha Marcsi védelmére gondolsz, természetesen nem Neked szólt a válaszom, egyszerűen csak úgy éreztem, hogy a fricskámat Marcsi felé kicsit kompenzálom, mert távol áll tőlem, hogy megbántsam.
Sokan ismerjük már itt sokunk álláspontját 1-1 sziget reklámozását illetően, és én személy szerint tudathasadásos állapotban vagyok, mert kényszert érzek, hogy promotáljam a görög szigeteket, ezt a sok csodát, de attól rosszul lennék, ha egyszer csak zsúfolt öblökbe ütköznék. Viszont ha kevesen akarják felfedezni-meglátogatni valamelyiket, fennáll a veszélye, hogy a továbbiakban nem indítanak oda utat. Akkor pedig sokkal nehezebb és drágább lesz az odajutás. Jártam már így pl. Skopelossal. Hát ez az én tudathasadásom