#1262472010-02-18 11:32:11 Válasz a #126244. hsz-ra
Sziasztok!
Ez így igaz ahogy Josza írta , no és lesznek gyönyörű görög lányok és fiúk, Metaxa és zeneszó , meleg levegő , meleg tenger,és ami nem a legutolsó, valahol ott leszünk mi is .
Ha jól számolom, akkor 100 nap múlva, ebben az órában, már kinn fognak állni hellaszos barátaink az apartman bejáratánál, jéghideg welcome drink-el a kezükben, és kémlelik a távolt, mikor érkezik az új csapat.
Rettegj Tolo! 100 nap múlva érkezünk!
Sziasztok!
Az első héten csak a fogadtatásotokra készülünk. Ha megérkeztek lesznek különböző wecome coctailok, röviditalok (ouzo+metaxa+tzipuro+raki)borok( patrasi mavrodafni, nemeai száraz vörösborok, retzina) és sörök (Mytos+Alfa+ Hellas) hűtött üdítők és az ünneplő tömeg. Úgy, hogy siessetek, nehogy ránkhüljön a sok ital, vagy elgémberedjen a lábunk.
Ha jól számolom, akkor 100 nap múlva, ebben az órában, már kinn fognak állni hellaszos barátaink az apartman bejáratánál, jéghideg welcome drink-el a kezükben, és kémlelik a távolt, mikor érkezik az új csapat.
Rettegj Tolo! 100 nap múlva érkezünk!
#1261062010-02-16 11:24:23 Válasz a #126103. hsz-ra
Szia. Remelhetoleg vegig olyan jo do lesz, hogy egyaltalan nem lesz szukseg az elektromos bojlerek beinditasara, hanem "csak" a napelemes rendszer vegzi majd a munkat
Agi
Nagyon köszönjük az információkat, már a várakozási napok száma száz alá csökkent , várjuk itthon is hogy jó idő legyen. Majd szeretnélek megkérni hogy a vízmelegítőt időben indítsd el nekünk . Ezen kérésemet remélem a többiek is helyeslik.
#1259752010-02-14 20:12:28 Válasz a #125968. hsz-ra
Brigi!
Csak a szállodaihoz képest kissebb. Négytagú családok élték ott az életüket. Volt társaság aki egész nap ott zsugázott és csúsztatta a mithost.
Inkább az a hátránya a szállodai aparmannal szemben, hogy innen csak a felső szintről van valamelyest panoráma.
Sziasztok!
Néztem a képet, elég szűk az az utca! És még ott egy kukásautó a parkoló autókon kívül! Nem semmi...
Az apartman részen leszünk, nem a hotel legfelső emeletén. Tényleg kicsik ott az erkélyek?
Brigi
Itt Toloban ma volt a karnevali felvonulas...amit probalt az eso elmosni, de a karnevalozok nem adtak fel...most eppen a tuzijatek van...de ezt mar cak az ablakbol nezzuk, mert eleg az esobol...
#1258952010-02-14 10:38:26 Válasz a #125885. hsz-ra
Én viszont voltam biciklivel Nafplio-ban, (mint erről korábban részletesen írtam itt), és Hydra-n kivül az egyik legnagyobb élmény volt így eljutni Nafplio és Toló közötti strandra.
És Nafplio nappal is nagy élmény, én voltam este is a Nafplio By Night-al, és busszal is, de nagyon érdemes volt elmenni.
Ezenkívül ha hat óra körül bérelsz biciklit aznap este elmehetsz még Vivari felé amit szinték vétek kihagyni
#1258912010-02-14 09:27:46 Válasz a #125851. hsz-ra
Kiscsajbrigi!
Cserrobi képén jól látszik, hogy lehet közelbe parkolni. Az ott álló kocsik többsége oyan vendégeké akik nem mozdulnak el, nehogy ne legyen parkolóhelyük. Szerencse kérdése, neked jut-e. Ahol a képen úgy tűnik van egy hely, az már húzos a reggeli szemetes könnyedén lerombolhatja ( Bár nagyon ügyesen lavíroznak). A képről jól látszik miért mondom, hogy ha lehet menj a szállodarész tetejére. A baloldli épületből csak oldalt az utca sávjában látsz ki.