Így, van ahogy írtátok. Ha valaki a Filio-ból elindul strandolni, akkor csak balra, azaz észak felé tud menni. Kb. 15-20 perc a strand azon része gyalog, amit mi szerettünk. Volt egy-két árnyékot adó magas fa is, ami az egész szigeten úgy általában hiányzik a strandokon. A vízesést nem nehéz megtalálni, bár sokszor nehezen lehet észrevenni, de ki van táblázva. Filio-tól 3-4 km. Aki gyalog megy annak alap az ivóvíz és a kalap is ajánlott.
Talaltam Egremni-hez vezeto utrol video-t a kovetkezo cimen: https://youtu.be/fbC2Jf0LEC8
En pedig kiegeszitettem a csatornamat egy Nidri-Vasiliki utvonal filmecskevel amit itt lehet elerni: Ut a nyugati partok fele.
Nagyon nem olvasgattam még vissza a fórumban, olyan kérdésem lenne,hogy valaki tervez-e szeptemberben nyaralást Lefkadára? Buszos utakat nézegetünk a barátnőmmel,de ha valakihez társulhatnánk autós útra,azt jobban preferálnánk
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy bicikli bérlésre mennyire van lehetőség Nidribe, és azon belül hol? Illetve, hogy szerintetek mennyire vállalható tengerparton tölteni egy egész éjszakát egy matracon pl: Porto Katzikin? Párommal hétfőn indulunk 10 napra Lefkadára, valaki indul még ezen a napon? (30.-a) Ez a fórum nagyon sokat segített nekünk eddig is, és köszi nektek ezért!
Üdv: kiscubai
Most értem haza Lefkadáról,nem lehet megunni!)Most voltunk először a Filió apartmanba,mindíg a Sun Riesba járunk,de nagyon megbántuk a Filiót.Iszonyúan zajos!!!Aki teheti a földszinten az 1-es vagy a 2-es szobát kérje!!Ezeket most újjították fel,gyönyörűek!!mi a 3-ban voltunk de nem volt jó a wc,a hűtő,a tévé,leszakadva a szekrény ajtó.Szóval csalódás volt a Filió!!
#1924242012-07-29 20:52:34 Válasz a #192416. hsz-ra
Köszönöm szépen:D
Ezt Karya után, Eglouvi fele vezető úton fotóztam, Karya-ba ott kell felmenni ahol a Sun Rise apartman van. Ha jól emlékszem 12 km Karya a főúti leágazástól Szóval gyalog messze van