#1938212012-08-16 12:19:58 Válasz a #193820. hsz-ra
Köszönöm a beszámolót, szerintem nagyon jól megy neked Nagyon felkeltetted az érdeklődésem Kastos/Kalamos után, egyszer ha visszatérek Lefkadára és az Istenek is úgy akarják, nekem is látnom kell azt a gyönyörűséges helyet.
#1938362012-08-16 14:53:50 Válasz a #193821. hsz-ra
Hidalgo!
Orulok, hogy Meganissit es a Christinat sem feleslegesen ajanlgatom, buszke vagyok Ratok
Most mar Ti si ertitek, hogy miert van hianyerzetem iden, hogy 25 ev ota eloszor nem lattunk gorog szigetet.
Persze szep helyekben nem volt hiany, de mivel a gepemet otthon felejtettem, 1 honapig a nejem Blackberryjevel tudtam csak telozni. Nem baj, jovore Lefkadara biztoselviszem majd
Hidalgo! Örülök, hogy Ti is jól éreztétek magatokat!
Mi is szerettünk volna hajózni, első nap rögtön voltunk is a Christinánál, de aztán sajnos elmaradt.
Nade mégegy ok a visszatérésre!
#1938782012-08-17 08:46:42 Válasz a #193836. hsz-ra
Kónyu na azért nem panaszkodhatsz... Blackberry vagy anélkül is bevállaltam volna azt. Off: Jut eszembe megvettünk egy gépet.
Jövőre nekünk is vissza Lefkada ezt már most eldöntöttem. Csak még azt nem tudjuk melyik iroda, május vagy szeptember stb. Majd január elejéig eldöntjük.
mindenkinek köszi a pozitív szavakat.
Immáron mind3 új fotóalbumom látható a fórumon
Kastosba úgy beleszerettünk, hogy már telket is néztünk
80fő állandó lakos alig 6 négyzetkilométerre, csak odaférünk még mi is ...
Persze azt hittük olcsó válságos görög ára van, de azért annyira nem.
Egy angol befektető cég kezében van a teljes értékesítés,
ami még jó helyen van a szigeten és a "legkisebb" közülük az 195.000 EUR.
Persze csak az üres telek .... hmm, majd nyerünk a lottón
Kedves kónyu.
A szülinapodra sokan gratuláltunk, és nem vetted észre. Sőt van aki még hiányolt is. Bizony ilyen megtiszteltetés keveseknek jut /az is lehet, hogy az én szemem rossz, akkor bocsánat/
vikso
#1939622012-08-18 23:36:42 Válasz a #193949. hsz-ra
Húha!
Köszi a figyelmeztetést és így utólag is a köszöntéseket, mentségemre legyen mondva, hogy nem voltam itthon, és bár néha ránéztem a fórumra onnan is, de nem emlékszem köszöntésre, igaz, nem is szoktam ünnepelni
Sziasztok.csütörtökön indulunk Lefkadára.Elég sokat vissza olvastam és sok jó tippet kaptam.Még azt szeretném valakitől megtudni (aki esetleg helyi,vagy visszajáró vendég),hogy melyik az a hegyi falu amit még véletlenül sem szabad kihagyni,Ahol egy igazi jó "házi" ételekkel ellátott hangulatos helyre be lehet ülni egy vacsorára.
Gondolom van több is ,de olyan igazán hangulatos falura gondolok mint pl :Paleios panteleimonas......
Szállásunk Kalamitsiben lesz a Fantasticoban.a képek alapján csodaszép lesz.
#1941162012-08-20 21:47:25 Válasz a #194087. hsz-ra
Szia!
Igen, abban egészen biztos lehetsz, h szép lesz a fantastico, rászolgál a nevére. és ha már kalamitsiben vagy, próbáld majd ki a taverna ionio-t. ugyan mikor mi voltunk, az évad elején még zárva volt (merhogy szintén kalamitsiben szálltunk meg, csak nem a fantasticoban), de jókat olvastam róla, és igen barátságos, afféle klasszik görög kiülős helynek látszott, töltve ottélőkkel.
aztán, exanthia főterén is volt egy efféle, vmint asprogarekata platános főtere is ajánlott ebből a szempontból. nincs több oldalas étlap persze, de ami van az ízletes szokott lenni.
sokak szerint karya-ban is érdemes kipróbálni vmelyik tavernát.