Idén Tolóba nyaralunk.Már többször terveztük ide a nyaralást de végül is mindíg más lett az uticél.( Thassos,Lefkada)
Milyen Toló és a környéke ? Mit érdemes megnézni?
Sziasztok!
Én Sartira utazom az idén a párommal.Most megyek egyedül így.Eddig nagyobb társasággal voltam és végigbuliztuk az egész nyaralást. Azért ezt a helyet választottam mert itt még nem jártam és nem kell sokat buszozni.Gondolkoztam még Tolo-n is de az már nagyon messze lett volna busszal.Talán majd legközelebb...
Engem vagy csak okt. 15-tõl engednek szabira, vagy szept. elsõ hetében, de ott meg a páromat nem engedik. Nem hiszem, hoyg ilyen késõ októberben megkockáztatom a görög utat Kosra, félek, hogy szétfagynánk a strandon a szélben, meg este sem lenne már kiülõs idõ. Sajnos másik nyaralás után kell néznünk. Az idén nagyon valószínû, hogy nem lesz Hallász.
Arany Valcsikám, tudom, hiszen azt a könyvet tõled kaptam (sajnos azóta sem olvastam belõle egy oldalt sem, mert úgy gondoltam, majd akkor olvasom, ha esedékes lesz valamelyik sziget ezek közül, hogy oda utazunk, ráérek majd akkor olvasni). Szóval, ha döntöttünk, akkor majd elolvasom, de addig a neten nézelõdök. Azért este majd átlapozom, de most valahogy nincs türelmem olvasni (mást sem).
Nisszíroszt semmi képpen ne hagyjátok ki!!!! KÖTELEZÕ látni! Kardaména nincs messze Marmaritól, onnan megy hajó. Ahová megérkezik a hajó, onnan indulnak buszok fel a vulkánhoz. Gyönyörû sziget látni kell!!!!
Kalymnosra Mastichariból tudtok átmenni komppal. Ez a városka is pár kilométerre van Marmaritól. Póthia a fõváros is nagyon színes, hangulatos hely, hasonlít Simi szigetéhez egy kicsit.
Ja! Van egy rossz hírem! Olvastam egy értékelést a neten a szállódáról, és nagyon lehúzta az aki írta. Nincs másik hotel ilyen jó árban?
Jó érzés, amikor valaki bizonytalan és jöna sok pozítiv bíztatás, köszi.
Kos jobban érdekel, mint Rhodos. Átmennék Kalymnosra és Nissirosra is.
És tk jó, hogy 9 napos út van oda...csak több, mint egy hét.
Csatlakozom Valcsikához és Kristinhez. Nem fogsz csalódni Kos-ban, ha mellette döntesz.
Én is nagyon gondolkozom, hogy szeptemberben még a korai török nyaralás után jó lenne újra elmenni Kos szigetére, de ez még sok mindentõl függ...bár nagyon jó lenne.
Igen, jó idõ van októberben is még Koson. Tavaly az ismerõsõm november közepén jött haza és még akkor is tudott fürödni a tengerben, igaz nem volt már olyan meleg, de hideg sem. Egyébként most is jó idõ van Koson, Sanyi áprilisban ment ki és már akkor tudott fürdeni a tengerben.
Andikám, ismered az ízlésemet és hidd el, egyáltalán nem discó-sziget Kos! Egyedül Kardaména és Kos város ami zsúfoltabb, ezeken a helyeken rengeteg a szórakozóhely, de ez nem jellemzõ a szigetre. Napközben kimondottan nyugi van még ezeken a helyeken is, csak estére telnek meg a szórakozóhelyek. Egyébként abban az idõben mikor Ti mennétek, már végképpen nyugis a sziget. Ide nagyon sok holland, svéd, finn túrista jár, mert a sziget nagy részét bringával is be lehet járni. Õk nem bulizni jönnek, hanem fõleg kirándulni. Az az ismerõsöm aki egy nyáron át dolgozott pincérként Cipruson, majd Rodoszon, tavaly Kardaménában volt és idén is ott dolgozik már, mert ezen a szigeten érzi a legjobban magát. Az Õ véleménye is az, hogy Ciprus és Rodosz nincs olyan nyugis és hangulatos sziget, mint Kos, pedig Kardaména nyüzsgõ város sok angollal.
Dehogyis party sziget, ne félj, ez nagy túlzás. A fõváros tényleg pezseg este, de nem vészes (annyi élet azért kell), októberben meg már nem is lesz nyüzsgés.
Én nagyon jól éreztem magam tavaly Koson, szép partok, látnivalók, kirándulási lehetõségek, minden ott van egy helyen. Példálul Kalymnost is meg tudjátok nézni. Csak 1 óra hajóútra van.