Szia Cintya!Igen nagyon finom volt a torta,ez jégkrém torta de isteni finom volt.Az ára már nem annyira nyűgözte le a családot,na de egyszer kellett meg venni.
#1751202011-09-06 21:34:30 Válasz a #175070. hsz-ra
nagyon jó képek
na és az a torta... hhmm utólag is, boldog szülinapot
a mi szülinapunk kb. 2 hete volt, ez az út lesz a közös ajándékunk, de meg kellene ünnepelni kint még egyszer egy olyasmi tortával is
gondolom olyan finom volt, mint amilyen szép nyamii
#1751182011-09-06 21:23:01 Válasz a #175097. hsz-ra
hűű jönnek elé a régi élmények
amikor először jártunk Görögországban /Leptokraian/, május végén, egyből lenyűgözött, hogy a nyárias melegben pancsolunk a tengerben, és havas hegycsúcsot látok. vagy éppen, "hegycsúcsra nyársalt felhőt"...
már alig várom, hogy újra ott legyek, és lássam a csodákat
addig is, megnézegetem újra a fotóitokat
#1751152011-09-06 20:35:41 Válasz a #175114. hsz-ra
amugy erröl a kiállitásrol már mennek fotok foto sorozatok a neten zenével mindennel,én ikaptam, amugyis imádom Nicole Kidmann-t de még ott is nagyon jol néz ki,legszivesebben hazahoznám
Akkor megcsinálom az albumot,aztán majd kiderül,hogy közzéteszik e.Igazság szerint Bécsben a Madame Tussauds panoptikumban jártam.Nagyon jó volt.Mindenkinek ajánlom.A Práterben található ahol egy óriási vidámpark is van.De hogy ne legyek megfenyítve azt is elmondom,hogy IMÁDOM NEI PORIT
#1750982011-09-06 17:39:38 Válasz a #175094. hsz-ra
jaszu "tallér"
Végig néztem a képeidet, bevallom mint mindig most is elszorult a torkom, az én imádott Nei Porimat újra látni a te szemszögedből. Az én osztályzatom csillagos ötös, tetszettek gratulálok, ugye nem is olyan rossz hely Görögország és azon belül Nei Pori...mondtam én.
Gyula képzeld el hogy egyik nap az olympos felett hatalmas zivatar felhö volt, majd szép lassan ránk jött,de nem is ez a lényeg hanem az, hogy akkor a tenger felett nagyon jok lettek a látási viszonyok, nem csak a szemben lévö Chalkidiki-félsziget partjai látszottak hanem délre nézve más szigetek is, megvizsgálva a térképeket azok a szigetek csakis Skiathos szigetei lehettek, ez olyan kb 140 km es látást jelent a tenger felett,ilyennel még sosem találkoztam ott
Egyszer mi is jártunk így csak akkor az volt a helyzet, hogy friss hó esett és szemmel láthatóan nagyobb lett a hó sapka az Olymposzon. Egyébként számomra isteni élmény pancsizol a jó langyos vízben közben meg-meg nézed a havas csúcsot. Igaz is júli-augusztusban már nem havas az Olymposz ugye? Természetesen tiszta időben átlehet látni a Chalcidiki félszigetre, és a környező kisebb szigetecskéket is látni lehet.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!Örömmel tudatom hogy SIKERÜLT!!!!!Akkor most már majd meg lehet nézni!!!!!
csak nem görögben jártatok?
láttam a képeken ismerös arcokat és persze helyeket
a várbol készitettetek képet,azon rajta van a Heraklia kempingünk tenger felöli része, a képen pont nincsenek rajta a napernyöink,biztos pont csavarogtunk valahol