Sziasztok! Aug. 21-én megyünk Nei Poriba. Érdeklődnék, hogy a Leptokaria mellett lévő Lidl áruházba érdemes- e elmenni bevásárolni, illetve hogy lehet- e kapni bébiételeket, pelenkát illetve egyéb dolgokat babáknak. Ha lehet, akkor milyen fajtát? Nem akarok ilyen dolgokat vinni, ha ott is lehet kapni, így is igen sok cuccunk lesz. Nei Poriban már többször voltunk, autóval mentünk, ha valakinek ezzel kapcsolatban információra van szüksége szívesen segítek.
#1113202009-07-28 08:55:54 Válasz a #111319. hsz-ra
Van bébiétel és pelenka is, nem csak a Lidl-ben, hanem a többi nagyobb szupermarketben is, de ne számíts nagy választékra...
Érdemesebb bemenni Katerinibe, ott van több nagy szuepermarket is, azokban sokkal nagyobb a választék.
Sotiria apartmanról tudtok valami infót? Neo Pori déli részén van, ennyit tudunk róla. Ha valaki tudja esetleg, légyszi írja meg, hogy ez központi v. csendes? Azt írják kb. 150m a tengertől.Köszi: Heni
#1114932009-07-29 11:43:33 Válasz a #111455. hsz-ra
A Sotiria apartman elég csendes helyen van, a központtól kb 300-400 m- re max. Azt nem tudom, hogy milyen, csak kívülről láttam. A tengertől nincs messze.
Ha valaki tud valamit a Giannisról ( elhelyezkedés, felszereltség stb.) írja le légyszi!
Szia ettika.
A görögestet az Evi tour szervezte,ez az iroda az apollon traval
görögországi partner irodája.A görögest minden hétfőn este nyolc-
tól kb fél egyig tart.A helyszin egy nagyon hangulatos,vár formá-
ju szórakozóhelység,néhány kilométerre Nei Poritól.Az ára 22 euro,
ami tartalmaz egy nagyon finom és bőséges görög vacsorát,korlátlan
bor fogyasztást és magát a műsort.Az előadás felejthetetlen.A zenészek
és főleg a táncosok olyat alakítottak,hogy egy életre emlékezetes marad
számunkra.Nagy hiba lenne kihagyni,mindenkinek szívből ajánlom.Én
három hétig voltam kinn és így utólag nagyon bánom,hogy nem mentem el
mind a három alkalommal.Egyszerűen csodálatos volt.