sőt, a jelzettnél még picivel olcsóbban is, mivel két főnél már megéri megvenni a discount tagságot.
nem tudom mennyire vagytok nyitottak, de alternatíva lehet, h bergamon vagy charleroi-n keresztül átszállással közvetlenül vólosba utazni, bár (jelenleg még?) drágának látom ezt a módszert.
szintén lehet játszani thessalonikiből és -be az átszállással. én júniusban megyek egy hétre, és míg az odautam közvetlenül lesz, hazaúton rómán keresztül sokkal olcsóbb volt jönni, így azt választottam.
(és sztem a két kis szigetet válaszd. )
Hehe...elsőre azt is mondhatnám, hogy azt sem értem mit beszélsz (írsz)
Oké...diszkont...de mijaza bergamon és charleroi?
Nyitottak vagyunk, de már nem mindenre. Hamvas ifjúságunk már messze ködökbe vész, ezért már a repülő/busz/komp is jelentős nyitottság részünkről.
Közben már topikokban is olvastalak, láttam repülő ügyben jártas vagy, szükség esetén fordulok majd hozzád.
Épp most néztem a Wizzairt, júl 27. aug 19. intervallumban lehetséges lenne foglalnunk 15 990 és 18 990 huf áron repülőjegyet vagy Korfura (és akkor a cél Parga) vagy Thessalonikibe (és akkor a cél Skiatos/Skopelos) Még vacillálunk.
Utána jártál, megvannak a csatlakozások (mondjuk kompmenetrendben már látod az ideit arra a vonalra, vagy a tavalyiból indultál ki?), tehát kivitelezhető a Skiathos/Skopelos út. Korfu/Parga szerintem sokkal könnyebben elérhető máskor is.
Hangsúlyozom, ezt csak én gondolom, ráadásul elfogult vagyok, mert előbbieken jártam, és még szeretnék is majd visszamenni.
(Egyébként, ha az utazás szóba került: érdemes figyelni rá, ha esetleg görög nemzeti/vallási ünnep napján/környékén utazik valaki, akkor az addig egyébként addig tök következetes belföldi menetrend jelentősen megváltozhat.)
#2006142013-04-01 19:56:11 Válasz a #200612. hsz-ra
sőt, a jelzettnél még picivel olcsóbban is, mivel két főnél már megéri megvenni a discount tagságot.
nem tudom mennyire vagytok nyitottak, de alternatíva lehet, h bergamon vagy charleroi-n keresztül átszállással közvetlenül vólosba utazni, bár (jelenleg még?) drágának látom ezt a módszert.
szintén lehet játszani thessalonikiből és -be az átszállással. én júniusban megyek egy hétre, és míg az odautam közvetlenül lesz, hazaúton rómán keresztül sokkal olcsóbb volt jönni, így azt választottam.
a korábban említett számolásnál milyen repülőúttal (honnan-hova és mivel) számoltál?
Repülőjegy Szalonikibe, onnan busz Volosba, onnan komp Skopelosra, és ott napi max 50 EUR szállásdíj 12 éjszakára.
Épp most néztem a Wizzairt, júl 27. aug 19. intervallumban lehetséges lenne foglalnunk 15 990 és 18 990 huf áron repülőjegyet vagy Korfura (és akkor a cél Parga) vagy Thessalonikibe (és akkor a cél Skiatos/Skopelos)
Még vacillálunk.
Jááááj...amennyire örömteli ez, annyira utálom is. Mérlegben csak egy árva bolygóm tartózkodik, mégis nehezen döntök. (nekem kell, mert a férjem vérbeli Mérleg ) Csak ehhez Szűz vagyok...."fogtechnikus".
amúgy nem egyértelmű nekem, h most te ezt sokallod vagy elégedett vagy vele?
Még nem tudom. Kell még tájékozódnom. Nyilván az euró árfolyama is befigyel. Eddig 300 huf-fal számoltam.
Ami biztos(nak tűnik):
-utazási iroda kizárva
-2 hétre megyünk, ketten
-500 huf-ból ki akarjuk hozni, költéssel együtt.
-"heringpartra" nem megyünk
-ahol sok magyar, szlovák van, oda sem megyünk.
#1995292013-03-03 15:50:44 Válasz a #199527. hsz-ra
repülő?
(egyébként volos-skopelos hajóút felnőtteknek 27.50/út, kisautó 50/út. menetidő 3 óra 45 perc. busz thessaloniki-volos között sztem 15 euró biztos van/út)
Az jutott eszembe, hogy voltunk már a Halkidikin busszal, az is kb 3 órás út. Az ára 10-12 euro volt. Talán Volosig sem lehet sokkal drágább. A komp mennyibe is kerül? Ha az Igoumenitsa-Korfu kompot veszem alapul, akkor ez sem lehet több 10-20 euronál. Szállást meg tuti lehet találni foglalás és minden faxni nélkül is kb. 50 euro/nap/apartman, és az még nem is a legolcsóbb.
Hm.... csak Thesszalonikiig kéne valahogy eljutni. Már nem megy vonat.
Bécsből induló repülőjáratokra (Skiathos) kb. 300.000Ft-ért foglalható repülőjegy 2 fő részére.
Míg a szállás 2 hétre reggelivel pl. 3* szálloda Skopelos szigetén 1054euro.