Persze, hogy merek írni a másik topikba, csak nem tudtam, hogy ez a dal már téma volt vagy nem. Tegnap nagyon fáradt volt a szemem. Köszönöm a fordítást, nagyon gyors voltál.
Tegnap elfelejtettem írni, hogy Szalonikiben július 20-án ha jól emlékszem, C-real koncert lesz. Aki abban az idõben nyaral a környéken, szerintem érdemes elmenni rá, nagyon jó kis zenekar. Sajna én errõl lecsúztam...
Hoztam egy dalt Görögországból. Mindegy merre jártunk, mindegyik rádió játszotta, és nekem itt maradt a dallama a fülemben. Van néhány nap lemaradásom itt a fórumon, néztem de nem láttam, hogy ezt feltettétek már, de ha még is elnézést kérek!
Sajnálom, ami történt, egyszerûen elképesztõ! Nem túl kellemes meglepetés.
De remélem, tudnak majd segíteni a zeneszakértõk.
Addig is egy klip, most találtam. (Szeretem ezt a mûsort, néha szoktuk nézni az ERT-en.)
Dalaras - Tou kato kosmou ta poulia http://www.youtube.com/watch?v=VYG37pzsfxg
Sziasztok. Segitségre lenne szükségem!Tudna nekem valaki ajánlani görög népzenét,kicsit pörgõset,és megmondani honnan lehetne letölteni?Most jöttünk haza elsö görög utunkról,megleptem magam egy cd-vel,zorba a cím a borítón.Hazafelé meg akarjuk halgatni a kocsiban,kibontom a nejlonból,leveszem a holgramot,kinyitom,és üres a doboz!Van cd tokom csak lemezem nincs.Strandon direkt nem vettem,gondolta inkább eredetit veszek boltban!Hát így jártam!
Az utolso koncertje lesz Akropolis alatt (Ωδείο Ηρώδου Αττικού), Julius 23-an este.
Julius 23-an reggel kap majd az "Atheni Arany Ermet" az Atheni Polgarmestertol.
Meghivot a rendezvenyre kapott minden europai fovaros polgarmestere.
Nana Mouskouri tobb mint 230 millio lemezt adott el.
Ez egy szep szam tole, ami 1985-ben Top 1-es lett Angliaban:
Búcsúzom a Hellasztól, egy hónapig végre ott lehetek! (Amire egész évben vártam!)
Rengeteg remix jelent meg a 2008-as slágerekkel. Ebbõl ízelítõ a:
THE ULTIMATE SKYLADIKO (Ez a 8. rész. A klipp mellett további ajánlatokra lehet találni ezekbõl a Mixekbõl!)
Ezen az oldalon sok klassz szám van még.
(na, most izgulok, hogy el ne szúrjam)
The ultimate skyladiko (KATT a zöld szövegre)
Jó utat mindenkinek!
Stratos: Majdnem jó lett!
Csak ott hibáztál, ahol a ] jel elõtt, véletlenül ott maradt a [/url rész! (pirossal kiemeltem a fölösleges részt, e miatt nem mûködött a link!) :
..."[ url=https://www.youtube.com/watch?v=vGSZzf_pB60[/url] [ color=green]The ultimate skyladiko[ /color][ /url] (KATT a zöld szövegre)"...
Sajnos, van aki itthon nyaral... de Te, "kintrõl" is velünk maradhatsz, elég, ha betérsz egy internet kávézóba!
Jó utat!
Nagyon köszönöm!
Én nem vagyok ilyen ügyes. Csak angol nyelvû infókat találtam. S a fordítás nálam igen lassan megy. Mivel a környezetemben senki nem beszél angolul így rengeteget felejtettem.