szia Messinia! 15 éves a leány, jól van már, kiengedték a korházból. éjjel hányt, összeesett, elájult, elvesztette az eszmélet. de már itt van velem, megmarad:)
#2280802015-04-09 07:50:41 Válasz a #228079. hozzászólásra
Legegyszerűbb, ha a beszámoló alatt írsz egy kommentet, azt megkapja emailben.
Másik lehetőség: megkeresed pl itt a fórumon a Taglistában és írsz neki egy PÜ-t.
Igen, gondoltam én is már erre, hogy találkoztunk már. Páran írták, hogy a Stavrosiakkal tették össze már Thassost. Sajnos, most elég szar a kedvem, tegnap a Lányomat éjjel elvitte a mentő, és nagyon aggódom érte.
Most még az 58 nap sem vígasztal, csak gyógyuljon meg...
Agica2,tuti nem egy buszon leszünk/szép is lenne,ha összeraknának más útvonalat,ti max.Stavrososokkal mentek,mi meg Plagia-Potideas utasokkal.A megállóhelyeken találkozhatunk,vagy Szegeden.Egyébként ennyi úttal a hátunk mögött,lehet,hogy már voltunk egy helyen mindketten ugyanakkor.
Sziasztok! Totál off bocsi! Esetleg valaki Budapesten nem tud e kiado lakást vagy ideális esetben kertes házat /házrészt !!! Max de nagyon max 80+ rezsiig. Minden bútorunk és tűzhelyen kívül minden gépünk van. Illetve egy szobatiszta kutyusunk .
Igen, én már láttam, h együtt indulunk:) De szerintem nem egy buszon leszünk. Ha mégis, akkor lesz időnk beszélgetni! Majd indulás előtt pár nappal beszéljünk! A nagy közösségi oldalon fent vagy? nem tudom, ide le szabad e írni
Szia Agica2!
Most vettem észre,hogy ugyanazon a nap indulunk,csak mi Sarti,ti Thassos.Lehet,a pisilő helyeken talizunk,te is rutinos buszról kiugró lehetsz,már tudjuk,hol áll meg a busz.Mi Szegeden szállunk fel,kislánnyal.Jövőre mi is Thassos/Pontios apt.tervezzük,ugyan így ebben a júni első hetében,így nekem is kell az infó,szállás,gyrososok,és boltok.Vágjuk a centit,hamar letelik remélem.
szia, de, az volt, bár megjegyzem, nem az én ötletem volt, hanem az emberemé, és mivel idén sok dolog van előttünk, és legfőképp sok kiadás, beleegyeztem, hogy a legolcsóbbat fizessük be. De minden nap vert a víz tőle... nem nekem való az, és legfőképp nekem nem Görög.... bocsánat a Paralia Fan-ok tól!!! Tényleg!! De egy Parga után elég rosszul éreztem magam, mintha alább adnám a mércét... ugye értitek mire gondolok? 3 tervem volt, Tolo, Thassos, Lefkada... így minden nap kitartóan hívogattam az Apollon travelt, hogy van e hely....a már befizetett hetünkre e három közül, hátha át tudom ütemezni. Tudtam, hogy nincs, de reménykedtem hátha, tavaly Parga is igy lett... És láss csodát, egyik reggel megtérült a kitartás, valaki lemondta. Lecsaptam rá... most boldog vagyok:)))) Persze, para van az idő miatt, de nem adom fel! Örülök, h tetszett a parga beszámoló, ez az igazság, amit leírtam... olyan jó volt, jó vissza gondolni is rá. Szerettem... remélem idén is majd tudok jó kis sztorit írni.