#1370102010-06-02 18:53:53 Válasz a #137001. hsz-ra
Sziasztok! Úgy örülök az ilyen fórumoknak, mert itt láthatom, hogy nem csak én vagyok oda Sartiért Tavaly voltam először, és nem bírnám ki, ha idén nem mehetnék
Ja és amiért írtam:
Gaudyz! Ha Sartin nem találnátok apartmant a többi napra, akkor szerintem érdemes megnéznetek Sykia Beach-t, mert az is szép, és olcsóbbak is az apartmanok... Persze Sartitól elszakadni nehéz...
Nálam sajnos most nem jön be a webkamerás oldal.
Márta, remélem megnyugodtál kicsit a szállás miatt. Bennem is vannak kétségek, de bízom a legjobbakban.
Köszi Katácska!
He egyszer eljutunk oda (most megyünk először) biztos szánok rá időt, hogy körbejárjam a szálláslehetőségeket! De ha már ennyien mondják, hogy tuti találunk helyet, akkor fogunk is!
#1370272010-06-02 19:27:11 Válasz a #137025. hsz-ra
Már nagyon szeretnék csomagolni. De várom haza az első fecskéket a friss infókkal. Mi már úgy megyünk, hogy szinte mindent tudunk. Remélhetőleg nyár is lesz addigra.
sziasztok,
ma is integettem, igaz csak futtába tegnap kirándulós idő volt, (esegetett) igaz mi Ouranapolisba mentünk, ott nem volt olyan gáz mint itt. de mire hazaértünk nagyon lehűlt a levegő. de ma melegen sütött a nap, kicsit meg is pirultunk. ne aggódjatok az idő miatt, hideg nem lesz az tuti!!!!
a beachről a központba kényelmesen 15 perc alatt fel lehet sétálni.