Ha tudtok, kérlek válaszoljatok.
Szúnyog van-e, cigarettát bármilyet lehet kapni, vagy jobb ha az ember viszi itthonról a megszokottat.
(Kék vékony,hosszú Pall Mall, 100-as arany marlborlo)
Ha estleg jövet menet látjátok, írjátok meg.
És kb mennyi az ára, drágább mint itt?
Ehhez a hőérzethez szólnék hozzá.
Sartin valami fura dolog miatt dögmeleg tud lenni. Emlékszem,volt,hogy a kalóztanyán csak 27 fokot írt
ki a hőmérő szeptemberben,de ha felmentem az ófalu szélén a kis dombra-lelátóra,azt hittem,hogy hőgutát kapok.
Teljesen fel volt forrósodva az út,a szikla,kegyetlen volt... A Sarti beachre vezető úton meg egyenesen ájuldoztam.
Az apartmanban pedig ment a légkondi ezerrel.
Szerintem a hely földrajzi adottságai miatt (körbe hegyek és két oldalról zárt öböl),iszonyatosan megreked a levegő.
Olvastátok,hogy valamelyik nap (talán tegnap,de én hülye idő előtt bezártam,mielőtt megnéztem volna,h.mikor)
18:40 és 18:55 között a www.sartikirandulas.hu-n 13400-nál több emberke nézte meg az oldalt és emiatt a rendszer
túlterhelődött? Döbbenetes szám. Most is alig jött be....
Hát igen!Sarti eléggé felkapott lett.Sokan beleszerettek ebbe a kis faluba.És ami számunkra most tiszta arra egy ismerősöm aki 1992-ben volt Sartin azt monda,hogy tavaly koszos volt.Hm...akkor milyen lehetett akkor?Mondjuk a narancs partrol tuti elzavarnám a sátrasokat.Iszonyat szemetet hagynak maguk után
Látom Sancho neked is csak Görögben járnak a gondolataid!
Nekem is
Szerintetek mennyi esély van rá, hogy az aug. 7-én lejáró 7 éjszakánkat meghosszabítsuk kb. 3-4-el még a helyszínen? Nem tudom az az időszak mennyire telített ...