Ha jól belegondolok 7 napra kerül annyiba egy autó mintha 3 ember elmenne egy fakultatív kirándulásra. Szerintem nagyon megéri, és így sokkal többet látunk mint a szerveztt programok alkalmával.
Krétán érdemes barangolni, mert annyi szép hely van!!!
Nemsokára mi is megyünk...... nagyon-nagyon várom!
Véletlenül nincs meg valamelyikõtöknek az autókölcsönzõ elérhetõsége? Találtam makrin kölcsönzõt 180 eur/hétért, de, ha van akivel ti voltatok és megbízható, akkor azt szívesen venném. Még itthonról le akarném foglalni a kocsit, hogy elkerüljem az iroda sápját..
Sajna ebben nem tudok segíteni, mert elfelejtettem a nevét a kölcsönzõnek. Azt tudom, hogy jössz be Ierapetrára (közben megtekinted a mi kis édenünket), és a Petra Mare hotellel szemben van. De ezzel nem sokra mégy.
Véletlenül nincs meg valamelyikõtöknek az autókölcsönzõ elérhetõsége? Találtam makrin kölcsönzõt 180 eur/hétért, de, ha van akivel ti voltatok és megbízható, akkor azt szívesen venném. Még itthonról le akarném foglalni a kocsit, hogy elkerüljem az iroda sápját..
Xerokampos az én útitervemben is szerepel, egy napot arrafelé szeretnénk tölteni, mert engem is nagyon elvarázsoltak a neten lévõ képek róla.
Valcsi, hasonlóképpen szoktunk akkor készülõdni, mert én is jó elõre kinéztem mindenféle fotókat, hogy mi az, amire feltétlenül kíváncsi vagyok, és élõben is meg kell nézni.