timba: mi 12-én este indulunk, kocsival... ha nem babával mennénk, akkor Kavalára rászánnék 2 napot az tuti. meg bejárnám trákiát... na jó nem szállok el.
tavalyelõtt is szept. közepén voltunk és simán lehetett fürdeni a tengerben. a legmelegebb limenariaban volt a víz - szerintem.
Tudod!!
Jana már ezzel a 3D,vacakkal körbejárta a szigetet,és ezt a kõzárást nézte ki horgászhelynek,és a Koralit vendéglõnek.Mit gondolsz ma én mindent bevetettem a cél érdekében, pl:a horgászbotok milyen jól elférnek a kocsiban,és külömben is ezer éve vezetek,majd én elmegyek kocsival,volt harc rendesen, de GYÕZTÜNK MEGYÜNK.Ha nem veszitek tolakodásnak a sört hûtjük,a frappét is.
Mi 16-án valamikor este érkezünk és a Koralli Tavernában tudjuk meg, hogy abban a házban kapunk szobát vagy a szomszédban. Ez a vízparton van, elõtte van egy hullámtörõ kövezés, ami a rajzon nincs rajta. A szoba elfoglalása után ott fogunk vacsizni este 8 után; megtaláltok, ha akartok. Csak két éjszakát maradunk...
Sziasztok!
Hát igazán köszönöm a lázítást,Jana már emelgeti a Passát motorháztetejét,nézi a gumikat,és közölte, legalább két nap amig minden rendben lesz .Naptár a kézben 6-vagy 7-én indulhatunk, 20-körül haza. Az uticél Thassos,na meg ugye amit még közben meglátunk és megtetszik. Én is azt mondom ne legyünk már ilyen táposak,megyünk és kész!!
H.apci 16-án még ott leszünk, Skala Potamiát néztem ki,ott keresünk valahol szállást. Jana mondja, majd nézz idõnként hátra, mért mire odaérsz lesz információ hal ügyben,no meg egy jó nagy hideg sör.
Timba!
Nyugodtan menjetek szeptemberben akár a legvégén is!Mi tavaly szeptember 21-október 7-ig vagy hogy voltunk Thassos-on. Nagyon jó idõnk volt végig,de esténként azért kell a kardigán és hosszú nadrág (fõleg mi motoron közlekedtünk).
Menjetek Thassosra minél elõbb és ott horgásszatok! Tapasztald ki, mi a harci helyzet, ugyanis feltett szándékom, hogy jövõ szeptemberben Thassosra megyünk (Limenas, vagy Skala Potamia), de akkor azt a halak nem ússzák meg, fõleg, ha ellátsz néhány jótanáccsal! Ha nem igyekeztek, még a végén ottérlek benneteket; 16-án ott leszek!
És ha tudnád mennyire? Szerintem az is gyanús,hogy a nejem 2-éve nem jött velem horgászni, most meg mondta csütörtökön menjünk el. Lehet Tassos helyett akar eljönni?