Sziasztok!
Hát igazán köszönöm a lázítást,Jana már emelgeti a Passát motorháztetejét,nézi a gumikat,és közölte, legalább két nap amig minden rendben lesz .Naptár a kézben 6-vagy 7-én indulhatunk, 20-körül haza. Az uticél Thassos,na meg ugye amit még közben meglátunk és megtetszik. Én is azt mondom ne legyünk már ilyen táposak,megyünk és kész!!
H.apci 16-án még ott leszünk, Skala Potamiát néztem ki,ott keresünk valahol szállást. Jana mondja, majd nézz idõnként hátra, mért mire odaérsz lesz információ hal ügyben,no meg egy jó nagy hideg sör.
Mi 16-án valamikor este érkezünk és a Koralli Tavernában tudjuk meg, hogy abban a házban kapunk szobát vagy a szomszédban. Ez a vízparton van, elõtte van egy hullámtörõ kövezés, ami a rajzon nincs rajta. A szoba elfoglalása után ott fogunk vacsizni este 8 után; megtaláltok, ha akartok. Csak két éjszakát maradunk...
Tudod!!
Jana már ezzel a 3D,vacakkal körbejárta a szigetet,és ezt a kõzárást nézte ki horgászhelynek,és a Koralit vendéglõnek.Mit gondolsz ma én mindent bevetettem a cél érdekében, pl:a horgászbotok milyen jól elférnek a kocsiban,és külömben is ezer éve vezetek,majd én elmegyek kocsival,volt harc rendesen, de GYÕZTÜNK MEGYÜNK.Ha nem veszitek tolakodásnak a sört hûtjük,a frappét is.
timba: mi 12-én este indulunk, kocsival... ha nem babával mennénk, akkor Kavalára rászánnék 2 napot az tuti. meg bejárnám trákiát... na jó nem szállok el.
tavalyelõtt is szept. közepén voltunk és simán lehetett fürdeni a tengerben. a legmelegebb limenariaban volt a víz - szerintem.
Most olvasom, hogy végül sikerül újra görög földre látogatnotok, s éppen Thassosra! Nagyon rendes Párod van :D :D :D Idén mi is hasonló elõzményekkel indultunk Görögországba... S azóta is szinte naponta összenézünk, milyen jó is, hogy nekiindultunk. Szép utat és élményeket kívánok Nektek!
...nana, nem sírunk. ahogy elnézem a végsõ uticélt, jó dógotok lesz nektek "odalent". nekem is odahúz a szívem de idén nem fog menni. na de majd jövõre.
Gythio ugye? (Figyellek ám!)
Nem panasz, csak a száraz tények... Éppen a jövõ évet szeretném elõkészíteni, azért "ugrok be" ilyen rövid idõre.