Már csak azért is jó belépni minden nap, hogy az ember lássa, hogy ahogy csökken a hátralévõ napok száma... lassan kezd elérhetõ közelségben lenni az indulás... bár nem is emlékszem, melyikõtök írta, hogy elõtte mintha lassabban telne az idõ, mint máskor - lassan kezdem én is így érezni.
Valcsinak tökéletesen igaza van, mint mindíg !
Hát nagyon kíváncsivá tettél, nem mintha eddíg nem lettem volna besózva........
Teljesen osztom a véleményed a zsúfoltságról, mi csak nyugiba tudunk pihenni. Azért is választottuk ezt a helyet a nyaralásra.
Nagyon örülök, hogy segítségedre lehettem, így nem veszett kárba a munkám.
Obiék Ierapetrába mennek és ott van az avatar képe alatt a beírás az uticélról. Ferma és Ierapetra kb. 10-15 km-re van egymástól.
Teljesen más hangulata van Krétának, mint Észak-Görögországnak. Ott sajnos már nagyon sok a túrista és nem olyan a hangulat sem, mint 10-15 évvel ezelõtt. Kréta déli oldala szerencsére nem annyira felkapott, mint az északi része. Ott már tömegtúrizmus van, azt pedíg én nem annyira kedvelem. Még Ierapetra sem zsúfolt nagyon, pedig az egy aránylag nagy város. Nagyon jól fogjátok érezni Magatokat szerintem.
Igen mi valóban egy repülõben (utazunk) evezünk!. Bocsi, de nem emlékszem ti melyik részre mentek? Néha szinte azt hiszem nem bírom ki addig, de mert már nagy leány vagyok, így tudok magamon uralkodni. Kos szigeti nyaralásunk óta vagyok Hellász tag, és bizony el kell ismernem nagyon nagy segítségemre volt mindenben. Valcsi beszámolói, képei fantasztikusak, de a többiek is sokat segítettek. Klassssz ez a honlap.
Judithka
Ez valami csodaszép! Az ember nem is hinné el, hogy ennyi gyönyörû hely van ezen a szigeten. Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel más a hangulata Krétának, mint mondjuk az észak görögországi régiónak. Szigeten most járunk elõször, Kréta már hosszú évek óta a dédelgetett álmom.....
Most egy jótündér teljesítette a kívánságomat és csiribí-csiribá.......
Sziasztok!
Sajna még 37 nap az utazásig. Valcsi képeit nézegetve nem tudom irigykedjek, vagy örüljek, hogy majd én is részese leszek ennek a gyönyörnek. Már csak az tartja bennem a lelket, hogy minden nap olvasom a topikot, az újdonságokat.
Judithka
Sajna, de erre a kérdésedre nem tudok biztos választ adni, mert mi nem mentünk fel olyan helyre, hogy magasból lehessen fotózni. Túl sokan voltunk és a fiatalok nem bírták a strapát. Kritsa, Elounda, Spinalonga után mentünk Agiosz Nikolaoszba és addíg az ifjúság kidõlt a döglesztõ hõségben. Nekik csak a kaja volt a lényeg már és egy pihenés. Sajnálom, mert én szívesen felvonszoltam volna magam a párommal egy klassz helyre, ahonnan be lehet látni a belsõ-tó környékét. A kép (nem az én képem) tanúlsága szerint van ilyen pont. Valahol arra felé mi is egy dombtetõn parkoltunk, de nem kerestük meg az ideális fotózásra alkalmas helyet.
Talán ez a fotó segít, hogy merre induljatok majd.
csak még egy és nem utolsó kérdés...Agios Nikolaoszról készültek olyan magaslesi képek, amiben a tó és a környék is szépen benne van. Ti tujátok, hogy azt honnét lehet látni? útról vagy valami speckó helyre kell felcaplatni érte?
Mi is egy héttel elõtte tudtunk meg mindent. Nyugi, minden rendben lesz!
Mi odafelé kicsit túlöltöztünk, de visszafelé már rövidgatyeszban és trikóban jöttünk. Voltak, akik azt mondták, hogy hideg van a repcsin. Na ezt nem tapasztaltam.
Én sem eszem húst, de a repülõn megettem a szendvicset. Igaz, csak egy vékony szelet szalámi volt benne, de nem tudtam kibányászni belõle.
Még 37 nap és irány az ígéret földje!
Tegnap befizettem a fennmaradt összeget az utazási irodában. Sajna ebédszünetben mentem, így az 1 szem ügyintézõ az állandó telefoncsörgések mellett nem tudott velem beszélgetni, így abban maradtunk, hogy 1 héttel az indulás elõtt bemegyünk, ideadja a részvételi jegyeket és akkor felvilágosít minden tudnivalóról.
Noni, hogy öltözzünk a repülõre? Mikor kell szólni, hogy vegetáriánusok vagyunk?
"Mikor kell szólni, hogy vegetáriánusok vagyunk? "