na ilyen fõnök kéne nekem..
a kréta beszámoló meg nagyon kell. jövõ hét végétõl nem leszek egy hétig, majd utána egy hétig munkába állok és utána KRÉÉÉÉÉTA. Ha addig nem tudom kinyomtatva megtanulni, akkor az összes könnyem elküldöm egy befõttes üvegben neked...
Addig is újraolvasom az eddigi beszámolókat és nézegetem a képeiteket. Most látom, hogy valahogy elkerülte a figyelmemet egy Krétás fotóalbum, úgyhogy rohamléptekben pótolom a nézegetést. Azt hittem, hogy minden krétai albumot végignéztem, ami csak fel van töltve. (Kár, hogy nem lehet a fotóalbumok között a helyre szûrni.)
A 23 nap nem semmi! Mit nem adnék érte, ha annyi szabim lehetne egyszerre!
Szia Zsebkuty! Az idõmbe beleférne, de ki gondolta, hogy elkap a Hellaszitis???!!! Oszt anyagilag nem így készültem.
Jövõre pedig 23 nap lesz, már kész az útiterv.
Mea culpa Jox az offért!
Látom, vágyakozunk, vágyakozunk... csatlakoznék én is a szép képek láttán való nyálcsorgatáshoz.... Én is alig bírom már kivárni ezt a huszonakárhány napot... Azt a pillanatot várom, amikor felszállunk a repülõvel, akkor fogom úgy érezni, hogy na, elkezdõdött végre a várva várt...
@zsebkuty: persze, hogy megnéztem. Az volt az elsõ. még noni beszámolója kéne...De ez vicces, én nem nevezném ezt hullámnak..hát nem egy szörf paradicsom.. pedig hogy imádok beleugrani a hullámokba... nade én tudok élni a hasonszörf nélkül. max a család kap egy vígaszfagyit..
@valcsika: ha nem ismernélek...de mivel tudom, hogy áldott jó lelked van...és épp ezért piszkálsz..
nade ez így van jól. kell a humor, mert a várakozás kikészít. engem nem spannol sajnos.. már rohatnékom van.