Szia Gabako!/Gábor! Láttad a Makris képeket?A legnagyobb hullám a Hullám3 nevû kép felett látható!Egyébként én ezt az idõszakot imádtam nagyon,mikoris ,,még"huszonakárhány nap volt hátra utazásig,ez a legizgisebb,sztem.Bocs,ha nem kérdeztél...
@zsebkuty: persze, hogy megnéztem. Az volt az elsõ. még noni beszámolója kéne...De ez vicces, én nem nevezném ezt hullámnak..hát nem egy szörf paradicsom.. pedig hogy imádok beleugrani a hullámokba... nade én tudok élni a hasonszörf nélkül. max a család kap egy vígaszfagyit..
@valcsika: ha nem ismernélek...de mivel tudom, hogy áldott jó lelked van...és épp ezért piszkálsz..
nade ez így van jól. kell a humor, mert a várakozás kikészít. engem nem spannol sajnos.. már rohatnékom van.
Látom, vágyakozunk, vágyakozunk... csatlakoznék én is a szép képek láttán való nyálcsorgatáshoz.... Én is alig bírom már kivárni ezt a huszonakárhány napot... Azt a pillanatot várom, amikor felszállunk a repülõvel, akkor fogom úgy érezni, hogy na, elkezdõdött végre a várva várt...
Szia Zsebkuty! Az idõmbe beleférne, de ki gondolta, hogy elkap a Hellaszitis???!!! Oszt anyagilag nem így készültem.
Jövõre pedig 23 nap lesz, már kész az útiterv.
Mea culpa Jox az offért!
Addig is újraolvasom az eddigi beszámolókat és nézegetem a képeiteket. Most látom, hogy valahogy elkerülte a figyelmemet egy Krétás fotóalbum, úgyhogy rohamléptekben pótolom a nézegetést. Azt hittem, hogy minden krétai albumot végignéztem, ami csak fel van töltve. (Kár, hogy nem lehet a fotóalbumok között a helyre szûrni.)
A 23 nap nem semmi! Mit nem adnék érte, ha annyi szabim lehetne egyszerre!