Nahát!
Ennyi gyönyörûség ezen a földön.......
És tényleg lehet bérelni jetski-t?
Hú, ha ezt kipróbálhatnám!
Tegnap egy áruházban vettem leértékelésen egy egyszerhasználatos víz alatti fényképezõgépet. Kívácsi leszek, mit lehet vele alkotni. Túl nagy reményeket nem fûzök hozzá, de kipróbálásra sztem megéri.
Mikor megyünk már nyaralni? Még 39 nap !
Türelmetlen vagyok......
Mikor érünk már oda???????
Élményeket akarok, sokat, fürdeni, napsütést, csavarogni.......
Remélem senki sem sérült, és károk sem keletkeztek! Ez már erõs földmozgásnak számít, ugye?
Ha tudsz részleteket, oszd meg velünk légyszi!
Sokkal jobb napot, mint a kezdés volt!
noni
Az újjabb hírek szerint a rengés 30 km mélyen volt. Remélem jól értettem amit mondtak, mert még annyira nem vágom a görögöt, de a hölgy aki nyilatkozott elég tisztán és lassan beszélt. Károkról még nem beszélnek, de nagy volt a riadalom.
Ma reggel görög idõ szerint úgy 6:27 körül földrengés volt itt Krétán. Én a rengésre ébredtem. A jelenlegi hírek szerint a cetrum Rodosz mellett volt a tengerben, a mélységét még nem tudom. A nagysága a richter skála szerinti 6,3-as volt.
Mindenkinek szép napot.
Ha jót akarsz enni, akkor Matala felé Mires felõl épp még Matala elõtt az út két oldalán a jobb oldalon két, a bal oldalon szemben egy taverna van. Mi a jobb oldali másodikban, a tradicionális krétai kaját hirdetõben - az elsõ pizzéria inkább - ettünk finomat. Ott volt az a nagyon finom paprika, amire ha gondolok most is összefut a nyál a számban.
na asszem most én jövök és jól megtapasztalom majd magam....hameg nincs hullám, majd jó családfõ szerepben tetszelegve rángatom a tagokat, mintha hullámozna....
köszönöm a válaszokat! Át is ütöttem a benzinárat a kis költségvetésemben... (Biztonság kedvéért ennél jóval többel számoltam...) Kíváncsi vagyok, hogy a végén mennyivel fog eltérni a valóság az elõzetes tervektõl. (Mind az útitervben, mind az anyagiakban.)
És még azt szerettem volna kérni, ha emlékeztek (bárki, bárhol ) valami olyan helyre, ahol nagyon jó volt a kaja, és érdemes ott enni, akkor ne fogjátok vissza magatokat, áruljátok el.