Duplázás miatt eladnám vadonatúj, Heltai Péter: Athéna című könyvemet 2580 Ft helyett 1500-ért. Szerintem remek olvasmány, de nekem elég belőle egy példány is. Ha valakit érdekel, írjon pü-t!
Duplázás miatt eladnám vadonatúj, Heltai Péter: Athéna című könyvemet 2580 Ft helyett 1500-ért. Szerintem remek olvasmány, de nekem elég belőle egy példány is. Ha valakit érdekel, írjon pü-t!
Én is, én is, én is eladnám, de nagyon!
Már néhány hónapja, talán éve említettem a fórumon, de nem ugrott rá senki.
Kedves fórumtagok,
tessék megvenni Pontikostól az Athéna című könyvet!
#1479982010-08-07 09:42:02 Válasz a #147997. hsz-ra
nekem is lenne egy kerdesem, hallottam h van olyan sorozat, h bazi nagy gorog elet, de nem tudom megtalalni sehol
erdemes keresgelni tovabb, jo ez a film? es hol talalhatom meg?
valaszt elore is koszonom
tovabbi jo napot mindenkinek
Jól elkerülte a figyelmemet ez a film a tévé műsorban... (TV 2. - 0:45)
(Mondjuk, nem is értem, miért kezdték olyan későn... ill. (korán-korán reggel!)
Nagyon szép film, amit "Politiki kouzina" címen vetítettek a görög mozik.
https://tv.animare.hu/tvmusor.aspx?id=aa7526532869224d65975f18285a82f6ec
Fanisz görög kisfiúként a rokonai és a családja mellett nő fel Isztambulban - nagy boldogságban. A nagyapjával azonban különösen szép és szoros a kapcsolata, ő adja neki az első leckéket csillagászatból és konyhaművészetből. Ám 1959-ben a kiújuló görög-török politikai konfliktus miatt a családnak költöznie kell, tulajdonukat hátrahagyva telepítik ki őket Törökországból. A film bemutatja Fanisz útkeresését, a régi élethez, a családhoz, az illatokhoz való ragaszkodását, amit se az évek, se a távolság nem tud legyőzni benne
Ritkán nézem a tv.t, de ezt sajnálom. Viszont ez a film eszembe jutatta az egyik kedvencemet /Az utolsó balkáni nagyúr/, meg is rendeltem karácsonyi ajándéknak.
Hiába probálkozom több kiadónál, sikertelen. Ha van valakinek valamilyen ismerete, hogy honnan lehetne beszerezni az " Az utolsó balkáni nagyúr" cimü film DVD-jét, irja meg. Köszönöm. /Nagyon jó történelmi film/
A film rendezője: Michel Favart
Zeneszerző: Mikis Theodorakis
#1532872010-10-27 00:50:48 Válasz a #153285. hsz-ra
Nem tudom, melyik tévé adta le... (Talán a Duna?)
Mi lenne, ha őket keresnéd fel (egy másolatért)?
Esetleg, kattints a megfelelő kisablakba, ha érdekel, és ha:
"Szeretnél e-mail értesítést kapni, ha Az utolsó balkáni nagyúr című filmet játssza valamelyik tévéadó, vagy bemutatják a hazai mozik":
#1532882010-10-27 09:15:43 Válasz a #153287. hsz-ra
Igen, a Duna adta le. Köszönöm az ötletet, ott még megpróbálom. A filmkatalógus vette el a reményemet, mert visszajeleztek, hogy nem tudják beszerezni. Talán karácsonyig sikerül, mert ajándéknak szánom. Köszönöm. :