Treshold! Nagyon szívesen segitettem. Erre van ez a fórum. Maradj velünk itt a fórumon és a jövőben talán Te is tudsz majd értékes segitséget nyújtani valakinek. A napok száma miatt meg ne aggódj! Hidde el nekem, gyorsan el fog telni. Egyszer csak azon kapod magad, hogy már túl is vagy a nyaraláson.
Hát ez az!
Az ember sokáig várja, hogy végre kitörhessen a mókuskerékből.
Sajnos nem most volt amikor utoljára jártam Göröghonban. Rég volt 99.
Na de annak örülök, hogy ismét mehetek, és talán a jövőben több lehetőségem lesz minderre.
#1869882012-06-10 21:42:06 Válasz a #186965. hsz-ra
Szia Sancho!
Tényleg olyan aranyos vagy hogy bíztatsz, nagyon jólesett!
Alkalmazkodni másokhoz,és ismerkedni én úgy gondolom magamról hogy tudok, már ha valaki hajlandó rá, mert ugye ahhoz partner is kell! Már csak a munkámból kifolyólag is.
Én sem vagyok semmi rossznak az elrontója, és bulizni is szeretek.
Szóval mégegyszer köszötnöm a bíztatást édes vagy!
Üdvözlettel Judit!
Treshold! Nagyon szívesen segitettem. Erre van ez a fórum. Maradj velünk itt a fórumon és a jövőben talán Te is tudsz majd értékes segitséget nyújtani valakinek. A napok száma miatt meg ne aggódj! Hidde el nekem, gyorsan el fog telni. Egyszer csak azon kapod magad, hogy már túl is vagy a nyaraláson.
Kár, hogy az a tényértörős jelenet nincs meg videón, amikor a fejemen törték szét a tányért Szerencsére a képeim között megvan az ominózus felvétel Jó lenne egyszer egy ilyen görög estet szervezni a fórumosokkal. Tánc, zene, étel-ital és fantasztikus hagulat. Lehetetlen? Vagy egyszer tényleg össze lehetne hozni?
#1869652012-06-10 19:13:46 Válasz a #186933. hsz-ra
Szia Judit!
Bizony néha az emberre ráfér egy kis kikapcsolódás. Nekem is van mit kinyaralnom magamból. Attól pedig ne félj, hogy egyedül mész. Én is voltam kinn egyedül Görörghonban és összebarátkoztam egy sráccal (nem félreérteni ) aki szintén egyedül volt, mert nyert egy görög utat és utána a barátnőjével együtt mentek Horvátországba. Nos vele nagyon egy hullámhosszon voltunk, nagyon klassz programokat szerveztünk magunknak, és persze jó sokat ittunk. A végén már ismertek minket Makrygialoson, és meg is szerettek minket, mert mindenkivel próbáltunk jópofizni Én mindenesetre kívánok Neked nagyon boldog és vidám nyaralást, és hogy találkozz kedves és közvetlen emberekkel, akikkel nagyon jól érzed majd magad
Threshold! Bejelentkezel a Hellasz.hu oldalra. A jobb felső sarokban találsz egy olyan feliratot, hogy utazás. Ezt lenyitod és ezen belül látható egy "beírás" felirat, erre kattintvan kitöltheted az utazásod adatait.
Szia Threshold!
A főoldalon a jobb felső sarokba van hogy utazás.. arra rámész és akkor kijön hogy utazólista.. és alatta van hogy beírás... Remélem sikerülni fog!!!