Ne törődjetek most már semmivel, most már csak a nyaralás levegjen a szemetek előtt Nagyon jó utat és nagyon boldog nyaralást kívánok Nektek és mint kértem is, igyatok egy Mythost az egészségünkre
Az útra elég egy halásznadrág, estére lekapcsolják a klímát és az utasok úgy is belehelik a buszt Én azért vittem egy hosszú ujjú zippzáras valamit, amit, mint egy takarót magamra raktam estére. De ha kinn jó idő van, akkor benn sem lesz hideg
haromnegyedes nadrag a legjobb valasztas. az ejszakai pihenok kisse huvosebbek,de nem annyira hogy megfagyjon az ember. a buszban kisparna,takaro joljon. mi egyszer az emeletes busz elso ulesen ultunk. az elejeben nagyon orultunk neki,mert ez a legjobb hely ahonnan nezelodni lehet,viszont a klima vegig rank fujt. masnap alig mozditottuk meg a kezunket.szoval annyira megsem jo a legelso ulesen ulni.
Nálunk is, csak én rögtön az első vizsga héten 3 vizsgával indítottam... és a továbbiakban is ez volt a tendencia, így 3 hét alatt letudtam...bár egy uv még lesz a nyaralás után...képzelheted, mennyi kedvem lesz akkor tanulni.
Amit még kérdezni szerettem volna, mert nem emlékszem...
Mennyire van hideg este a buszon? Inkább hosszú- vagy inkább rövidnadrágban érdemes menni? A pulcsi az alap, de a nadrágcsere rossz választás esetén már körülményesebb...
...el sem hiszem, hogy már ezen kell agyalni...
#1868602012-06-09 13:19:02 Válasz a #186858. hsz-ra
Hát én már nem bírtam volna tovább várni...összességében éveket vártam erre a nyaralásra, nem csak heteket vagy hónapokat, úgyhogy már éppen itt volt az ideje.
Bár utólag már úgy gondolom, hogy nem volt a legjobb ötlet a vizsgaidőszak közepére szervezni a nyaralást, mert így azért elég kemény heteket kellett lenyomni... De legalább nem kell tovább várakoznom. Én az a típus vagyok, aki nem szereti végigvárni a nyarat, hogy aztán a végén menjen el üdülni, mert annyira siettetném az időt, hogy nem élvezném a köztes időszakot...tehát a nyarat.
Neked Wucy külön köszönet is jár egyébként a beszámolóért a google maps-es képekkel, mert iszonyú nagy segítség volt.
#1868562012-06-09 13:07:28 Válasz a #186842. hsz-ra
Az előrejelzéssel ne foglalkozz...nekünk volt, hogy egész hétre 23-25 fokot mutatott és VÉGIG esőt, előtte levő nap még 33-34 fokot és ragyogó napsütést...aztán kicsit változékonyabbat, most pedig úgy tűnik 29-32 fok körül lesz.
Olyat is írtak itt fórumon, hogy volt, akinek teljesen más volt az előrejelzett idő, mint ami kint a valóságban volt, pedig indulás előtti napon is nézték.
Egy szó, mint 100, ne higgy az accuweathernek! Szép nyaralást!
június 15-én indulunk,de remélem jó időnk lesz,mert most az előrejelzés esőzést mutat a Accuweather előrejelzésnél.Vagy valaki tud valami megbízható előrejelzést.
#1868402012-06-08 23:25:09 Válasz a #186838. hsz-ra
Szia vadevezős!
Örülök, hogy sokan egyetértenek velem. Nem azt mondom hogy aki akar valamit ne vigyen, de hogy valaki azzal szúrja el a nyaralását, hogy minden nap rohan haza, vagy el sem megy a főzés miatt... nos... no comment
Na most akkor már lesz időd egy picit lazítani Én is készülök a következő nyaralásra utána pedig valami melót kell szereznem, mert az bizony nincs
#1868382012-06-08 23:04:02 Válasz a #186357. hsz-ra
Szia Sanco! Hát igen.Igazad van,végig dolgozom az évet,most pluszban suliba is jártam,nehogy már főzni menjek amit itthon is megtehetek.Ennyi kikapcsolódás kell az embernek.Én július 6-án indulok,már mindenem viszket.A vizsgák kicsit kikészítettek úgyhogy buli pihi ezerrel.