ja és a görög est... én 2x voltam, a kaja nem valami nagy szám, aszem 3 féle menübõl lehet választani, de a mûsor elég jó. 3 táncoslábú pasi szórakoztatja a népet, majd a közönséget is bevonják a mulatozásba, van asztalon táncolás is, ha nem akarsz felmászni, menekülj ahogy az asztalt kirakják középre...
Mi a családdal vágunk neki autóval.Az Eva apartmanban leszünk.
Utitársunk is lesz innen a Hellasz-ról,hogy ne egy autóval keljen menni.
Te kivel mész?Szintén család,vagy barátokkal?
Üdv:Magdus
Természetesen az élménybeszámoló meglesz Már nagyon várjuk és be is vagyunk zsongva.Ma vettük át a az buszjegyeket az utazási irodába,valamint ma készült el az útlevelünk is.Gyógyszereket összekészítettük,bár remélem nem lesz semmire szükség és megkötöttük ma a biztosítást is.Ja és 1-2 új ruhát is beújítottunk ma Jaaaaj már úgy mennénk
Mi is Sartira szerettünk volna menni,egyébként,a Michalis apartmanba,de nem kaptunk már helyet sehova,pedig április közepén fizettük be.Na mindegy azért biztos Stavros is szép lesz és kipihenten,rengeteg élménnyel és fotóval jövünk majd haza.
Ja és zsofka.Jó utazást és kellemes pihenést kívánunk neked!
Helló mindenki
beugrottam elbúcsúzni... még most kezdek pakolni....
Darky fogd fel úgy a dolgot, hogy mikor én hazajövök, ti még csak akkor kezditek a nyaralást
akkor majd irigykedhetek én is....
szóval, én is nagyon jó nyaralást kivánok nektek... aztán beszámolni, mi volt...
Zsofka, már Sarti felé tart, de jóóóóóóóóóó neki:-))))
Darky, azt azért meg kell hagyni, hogy jobb nyaralás elõtt kínlódni a vágytól(már menni akarunk), mint utána sóvárogni, hogy milyen jó volt:-))))
Hogy hogy nem vot hely Sartira? Kb. 3 hete az akciós utak között még volt pár hely! Sebaj, majd jövõre oda mentek. Na, most te jössz a sorban akire irigyek leszünk:-)te utazol legközelebb aztán én, majd pedig Magdus:-)))
Biztos vannak többen akik még Stavrosba utaznak,csak még titkolják.
Utazás elött egy-két héttel majd bejelentkeznek.
Nagyon lassan múlik az idõ..........
Sziasztok!
Én és a csöpp családom is Stavrosra utazunk a jövõhéten.
Darkyval egy idõpontban csak mi a Diaszeussal.
Már csak 6-ot kell aludni.
Borzasztóan várjuk
Na úgy látszik vagyunk többen is:-))) Magdus igazad van, iszonyatosan lassan megy az idõ Már elõre látom a lelki szemeimmel, hogy milyen örült módon fogok örülni, mikor leszállunk Stavrosban a buszról. Barátnõm még nem volt Görögországban, alig várom,hogy lássam az arcát, mikor megcsapja õt az Ország hangulata. Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaa, legyen már aug.10.-e indulni akarok, nagyon nagyon nagyon nagyon:-)))))))
Szia Bridzs!
Én voltam már jó pár éve Korfun azóta nem vágyok máshová.
Mostanra már 5 éves a fiam ôt is visszük. Nagyon várja, bôszen csomagol 1 hete. Pont mint én.