Segítsetek légyszi last minute utat keresek 08.09 vagy 08.10. vagy 08.11.-i indulással.Buszosat 2 család részére 4+3fõ vagy ha az már nincs akkor egyénit 4 fõ részére . Elõre is köszi a segítséget.
Reni
Szia Timba!
Szeptemberben Makrigialosra szeretnétek menni, vagy jó más célpont is hasonló kategóriában?
Nekiugrok keresni Nektek, ha már magamnak nem lehet.
Üdv: Josza
Anikó
Mi már mindent nézünk hogy mehessünk!!!! Ha van ötleted azt is szivesen vesszük, hulla fáradtak vagyunk, nincs idõnk hogy nézzök a netet, szégyenlem magam hogy sok kedves ismerõsnek sem irok ,mert nincs idõm,ez a mai ritka pillanat ,ha látsz valami jót irj bátran ,priviben is ,csak megköszönni tudom :timba
Köszi Ratio neked is! Remélem azért már szeptemberben mégiscsak kevesebben lesznek!
Tavaly, amikor hazafelé benéztünk ebédelni, az szeptember közepe volt, és már elég kihaltnak tûnt a part, bár épp kicsit rossz idõ volt!
Köszi Timba! Utána jobban megnéztem, és rájöttem, hogy tavaly már nem ilyen volt a járda, és a part sem.
De szomorú vagyok, ha tényleg ennyien szoktak lenni. Bár úgyis át fogunk menni más öblökbe is, de itt is szoktunk lenni minimum egy napot.
De az jó lesz, ha jössz Te is Timba és majd kiüríttetjük a partot!!! Micsoda dolog ez, nem igaz?
Dolgozol igaz sokat, hogy jöhess szeptemberben Makriba? Csak rajta!!!