Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 5401
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lacimaci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89023 Üzenet linkje2009-01-30 18:17:11 

Szevasztok!Mi a párommal Apollo-val jártunk Santorinin ,mindennel megvóltunk elégedve! Korekt ellátást nyujtottak,idénis velük utazunk!
# 5402
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89016 Üzenet linkje2009-01-30 17:18:31 

Na bocsi hogy beleszólok de én tavaly a Grand Turssal szivtam buszos úton oda vissza már elnézést.Korfura oda még csak oda értünk de vissza egy katasztrofa volt az egész.Röviden:fél füllel halottam Sidariban a soförök beszélgetését és kiderült hogy a Zakyntosi busz nem érte el a kompot innentöl kezdödöt a rémálom.Haza uton legjobb esetben is jó ha 55-60mentünk.Igy is sikerült majd 30óra alatt Szegedre érkezni.Na bumm még egy pofon.Úgye a GTurs gyüjtö járatokkal dolgozik szolnak hogy a Zakyntosi busz késik 1-1.5órát itt már mindeki rosszul volt.A legszebb az volt hogy melegebb volt szegeden mint Korfun a busz höméröje szerint a tesco parkoloban 39.2fok volt.Végül is az ott szerzet barátokkal sikerült néhány sör után oldani a feszültséget és lás csodát a várt busz 3óra múlva sikerült megjönnie.Sajnos ilyen is van ez csak példa de még tudok mesélni e remekbe szabot utazásról.Sőt én jeleztem az irodának de sajnos le se sz..... De ha érdekel valakit még irok róluk.
# 5403
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
AgniTolo
Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89006 Üzenet linkje2009-01-30 15:27:57  Válasz a #88812. hsz-ra Előzmény #88812

Szia. Mi vandor eletmodot folytatunk az utazas kiallitas alatt, bazisunk a Grand Tours standja lesz de az is lehet hogy eppen a gorog standnal leszunk (Tolonal termeszetesen), vagy valamelyik partnerirodahoz megyunk latogatoba. Ha belefer az idodbe, hogy osszefussunk, szivesen adok privatban egy szamot amin egyeztethetunk a kiallitas ideje alatt. Az biztos, hogy vasarnap mar nem leszek ott mert aznap mar jovok haza.
Agi

# 5404
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89003 Üzenet linkje2009-01-30 14:40:36 

Miskolciutas írta:
barátnőm azt is mondta,ő tudomásul veszi,hogy néhány dologban átvágják,esaetleg vacakabb dolgot kap,mint más,de betudhja annak,hogy olcsóbb...akinek ez sokat számit,az igy rendezi az útját.!

Erről szól a történet; mindenkinek mások az igényei, elvárásai.
De az Aeolussal kapcsolatban érdemes Kristin1 tavalyi leírását is elolvasni; Ő sem volt nagyon elájulva a szlovák idveztől; gyakorlatilag a magyaroknak nem szolgáltatott és ennek a ténynek semmi köze a politikához icon_wink.gif

# 5405
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89002 Üzenet linkje2009-01-30 14:36:59 

Ma délben az Europarkban 302Ft-ért vesztegették az €-t.Erre fűzzünk gombot.. icon_evil.gif icon_twisted.gif breakage       .gif 275-ért vették visssza...
# 5406
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89001 Üzenet linkje2009-01-30 14:25:20  Re:

firkamano írta:
Sziasztok!

Az Imperátor Travel megbízható iroda, régen van jelen ezen a piacon.
És nem dolgoznak rossz áron

Evvel teljes mértékben egyetértek,valamikor hajdanán még az Euroturs volt számunkra hasonló,de sajnos sok idő után, nem hittük,de beütött a krakk.

# 5407
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88999 Üzenet linkje2009-01-30 14:12:03  Válasz a #88998. hsz-ra Előzmény #88998

Sziasztok!

Az Imperátor Travel megbízható iroda, régen van jelen ezen a piacon.
És nem dolgoznak rossz áron icon_smile.gif

Ha valaki befizet pl: repülős utat, érdemes megnézni a kéthetes turnust, kb 30 ezerrel több, szerintem mindenféleképpen megéri, persze csak annak aki megengedheti magának.

Mindenkinek megvan a saját véleménye/tapasztalata, mindenki csak úgy nyilatkozik amit már egyszer megélt. Emiatt ne bántsuk egymást, ne próbáljuk meggyőzni egymást, hogy melyik a jobb utazási iroda, egyik sem jó és közben mind jó. Attól függ hova mész és mikor. Valaki szerencsés és nem fogja ki a barmokat valaki meg nem és kifogja.

Azért vagyunk itt, hogy felkészítsük egymást jóból-rosszból, és így mindenki oda tud figyelni dolgokra nem éri váratlanul semmi.
Segítsünk egymásnak, fogadjuk el hogy más véleményen vagyunk, ne szidjuk egymást. icon_biggrin.gif

# 5408
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88998 Üzenet linkje2009-01-30 13:58:31 

Liftes Gabinak talán el kéne hinni,hogy nem mindenki sznob,akit átvág egy utazási iroda,és nem nyuszi moódjára hagyja magát,hanem elmondja,kiharcolja az igazát.Örüljön neki,hogy még nem jutott ki olyan tapasztalat,mint nekünk Krétán az Aeolussal...hidd el,Gabi,hogy nem vagyunk határon kiérő magából kivetkőző izék,egyszerűen az iroda át akart vágni,mert nem azt akarta adni,amit a prosi alapján fizettünk ,választottunk...egyébként,mikor az idvezt hivtuk,hogy nagy gáz van,mondta,hogy ő már majd egy napja nem aludt,hagyjuk békén/ezekkel a szavakkal!/...ez a mi első benyomásunk ,és tudod,az vesse ránk az első követ,aki ezek után lelkes hive lesz ennek az irodának.Egyébiránt olcsó,valóban,a barátnőm azt is mondta,ő tudomásul veszi,hogy néhány dologban átvágják,esaetleg vacakabb dolgot kap,mint más,de betudhja annak,hogy olcsóbb...akinek ez sokat számit,az igy rendezi az útját.Ő már volt azóta az Aeolussal,például Sartiban is,hát szivott sok-sok apróság miatt,mi meg röhögtünk rajta,de igaza van,olcsóbb!
# 5409
Szepeva
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
494 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88997 Üzenet linkje2009-01-30 13:55:00 

Sziasztok!

Láttátok? Az Imperátor Travel is feltette az árait 2009. évre.

szepeva

# 5410
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88991 Üzenet linkje2009-01-30 12:45:11  Válasz a #88988. hsz-ra Előzmény #88988

Én milyen jelzővel illesselek téged, kedvesem? Ami eszembe jutott a hozzászólásodról, azt inkább nem írnám le! Mellesleg nem vagyok sznob, viszont a pénzemért azt kérem, amiért fizettem. Nem is keveset. Mert nem olcsók. Máshol a törzsutas kedvezménnyel valamint az előfoglalásival sokkal jobb áron lehet utazni, ráadásul magasan verik eme remek iroda színvonalát.
Azt azért gondolom, hogy nem olvastad el a kedvenc irodádról szóló negatív hozzászólásokat.
Ha tetszik, ha nem, nálam az Aeolus nem utazási iroda, és amit nyújtanak az nem szolgáltatás.
Szóval te nyugodtan utazz velük, én meg utazom más, megbízhatóbb, színvonalasabb és korrektebb irodával, kb. hasonló áron.
Így legalább nem találkozunk.
Amúgy, ha vitatkozni akarsz van erre másik topik, nézz be oda.
Itt mindenki leírhatja és leírja, amit már megtapasztalt az irodákkal, azért találták ki. Ellenvélemény lehet, mivel mindenkinek mások az igényei és a tapasztalatai.
Mindenesetre meglepne, ha tudnád, mit jelent az a szó, hogy sznob. És itt pont.

# 5411
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88990 Üzenet linkje2009-01-30 12:42:56 

Sziasztok!

Pár irodával utaztunk már mi is Görögországba. Ez a negyedik év, hogy az Aeolus utazási irodával megyünk majd(ma fizetünk be Lesvosra). Ők utaztatnak szerintem jó árban, de az csak az odajutásra érvényes és a hazajutásra. Mi minden évben jól felkészülünk a helyből ahova megyünk és így egy jó nyaralást tudhatunk magunkénak. Első befizetésünk 2006 ban volt és Zakynthosra mentünk velük busszal. Amikor befizettük az előleget akkor nagyon örültünk, hogy ilyen áron jutunk el egy csodálatos helyre és természetesen haza is hoznak. Utána két napig le sem szálltam a netről és infókat gyűjtöttem az irodáról mert még nem ismertük.
Találtam egy csomó élménybeszámolót és nagyon lehúzták az irodát. Ezeket kinyomtattam és visszamentünk az irodába. Kérdőre vontam a kis hölgyet és ami érdekes volt nem tagadta le és nekem ez volt szimpatikus, hogy vállalták a hibájukat és azt mondta sokat tanultak belőle. Ez így is van. Vannak hiányosságaik de melyik utazási irodának nincs?

Nagyon régen nyaraltunk Tunéziában és a Neckermannál fizetünk be jó borsos áron. Ott nem tudtunk magánszervezésben elmenni kirándulni, így befizettünk az irodánál. Nem volt magyar nyelvű idegenvezető aki gardírozott volna minket. Egy szimpatikus fiatalember vitt minket aki három nyelven elmondta amit tudni kellett és ennyi, sajna magyarul nem. Angol, német és nekem franciául és én fordítottam a magyar csoport tagjainak magyarra.

Minden irodában van jó és rossz. Mindenki úgy megy és azzal akivel tud és megtudja fizetni.

Kívánok mindenkinek szerencsés választást és jó nyaralást.
Különben én akkor vagyok nyugodt ha én szervezem és nem másra vagyok utalva, csak jussak oda ki a nyaralás helyszínére és onnan majd mi megoldjuk.

# 5412
Liftes gabi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88988 Üzenet linkje2009-01-30 12:05:02  Válasz a #88981. hsz-ra Előzmény #88981

"anyucinak "

van egy utazási iroda aki a sznoboknak mint te vagy szervez .
Javaslom utazz velük igaz sokkal drágábbak mint az átlag.

# 5413
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88982 Üzenet linkje2009-01-30 09:57:01  Válasz a #88938. hsz-ra Előzmény #88938

Éva!

Én a Radisson Travelnél fizettem be, az Imperátor útja volt.
Biztos az volt a vezető aki neked is, egy szőkehajú 35-40-es csaj.
Amúgy laza, meg jófejnek tűnik, de pont beleszar mindenbe, csak a hülye útjait mutogatta, a kölcsönzés is drágább volt, kérdeztünk dolgokat, nem nagyon tudott rá válaszolni, meg tökre látszott rajta, hogy azt a kötelező 1 órát ottvan velünk elmondja a semmit, és onnantól hagyjuk békén.

De nem gond, nem szorultunk rá, csak amikor a páromat vittük kórházba gyomorfertőzéssel akkor mutatta meg hol van a kórház, beszélt az orvossal pár szót, és ennyi, nem is érdeklődött mi van, (nem mintha gond lenne), mi két napig bent voltunk, el nem mozdultam a párom ágya mellől egy percre sem, és a semmilyen angol tudásunkkal oldottuk meg a kórházi bentlétet is. Mutogattunk, megértettek icon_smile.gif

De mondom, ez hidegen hagyott minket, engem a Zakynthosi nyaralásunk alkalmával borított ki a csaj.

# 5414
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88981 Üzenet linkje2009-01-30 09:52:48  Válasz a #88978. hsz-ra Előzmény #88978

Igazad van, de az a hozzászólás sem, amire válaszoltam.
# 5415
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88978 Üzenet linkje2009-01-30 08:41:28  Re:

anyuci68 írta:

Egyébként kívánok neked is hasonló jókat, mint amit mi - és más pórul- járt utastárs is - tapasztaltunk velük.

Na ez azért nem volt szép icon_eek.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 360 361 362 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu