Szerintem ezzel csak ösztönözni akarják a népet, hogy mihamarabb foglaljanak náluk, mielőtt kijön az összes utazási iroda ajánlata. Mert ugye ha már lefoglalóztad, befizetted, hiába jön egy olcsóbb ajánlat...
Idén olyan 270 körül mozgott az euro vételi ára, mai napon 307 forintért kapsz egy eurót, ez 14%-os növekedés, tehát a többi az ő áremelésük, ami nem biztos, hogy jó árpolitika, mivel az egy dolog, hogy nagy általánosságban véve a rezsiköltségek és élelmiszerárak minden éveb emelkedne, de azok olyan dolgok amikre muszáj költened. Az utazás az nem ilyen, arra akkor költesz ha marad.
Apollonról tud valaki valamit, hogy előreláthatólag mikor rukkolnak elő a 2012-es árakkal?
uwu! Január közepe tájékán már tudják az árakat az Apollonosok. Ha írsz nekik, megküldik e-mailben Emlékeim szerint legkésőbb február legelején eddig mindig volt katalógusuk is nyomtatott formában is.
Sziasztok.
Most voltam az Apollon traval irodájában. Egy kedves hölgy azt mondta, hogy kb egy hét múlva lesz feltöltve a honlapra a 2012-es katalógus. Több változás is lesz. Van amelyik apartman már nem lesz jövőre, de jó hir az, hogy lesz helyette másik.
#1774362011-12-09 12:05:30 Válasz a #177301. hsz-ra
Mi 2009-ben voltunk akkor Alkudj és nyaralj névvel hírdették ezeket az akciókat és Kefalóniát kaptuk Több ismerősünk is ment és volt aki Korfura mások krétára utaztak:)
Neoline/Kalandozástravel Nei Pori és Leptokária árai is fent vannak.
10-15 %-os emelés ha jól emlékszem a tavalyi árakra, viszont a
gyerek csak buszjegyet fizet idén.
Az Aeolusnak már elérhető az irodákban az árlistája is. Van olyan célpont, ahol csökkentek az árak. Első előfoglalási hullám dec. 22-ig, jó mazsolázást annak, aki tud már most foglalni!
Nemrég értünk haza Győrből a mi karácsonyfánk alatt már ott fog csücsülni 2012.08.27. héti indulással az IBUSZ Fortuna út Repülős,apartmanos útra fizettünk be Bulgária és Olimposzi riviéria kizárásával.De még olyan messze van Ami nekem újdonság volt az ideihez képest (Bár ugye idén busszal voltunk) hogy fizetni kell 7000 ft kerozin díjat.