Mi aug. 21-én megyünk Stalisra a 16 hós kislányunkkal a Cacts Beach-be. Van valakinek valami infója róla? Elég vegyes véleményeket olvastam róla... Esetleg aki mostanában volt kint árakat tud mondani? Köszönöm!
Kedves fórumozók! Nincs meg valakinek a Makris Yialos-i Theodora apartman címe v. a tulaj neve és telefonja. Itt többen dícsérték, mi idén magunk megyünk és esetleg ott is megállnánk néhány napra.
Mostanában nem túl sok friss infó jön Krétáról(sem), a Ti időtök is eljön, hamarosan. Én kíváncsi leszek a kalandjaitokra, tudod jövőre, jól jöhet ( legalábbis nagyon remélem)
Ha lehet, rengeteg fotót szeretnék megnézni, és jó kis beszámolót olvasni
Ilyen tervezés után, nagyon jól kell sikerülnie a nyaralásotoknak
( a miénknek is, )
#1722602011-08-06 16:19:18 Válasz a #172230. hsz-ra
Szia Melinda, itt is
Mi nagyon fogunk igyekezni, hogy jól sikerüljön az út Fényképekben nem lesz hiány, imádok fotózni A legjobban a tenger és a természeti szépségek a kedvenceim, de a virágokat, állatokat és kajákat is szeretem fotózni
Már véglegesítettem az útitervet, elolvastam az egész fórumot, sőt az Indexen is, szóval nagyon igyekeztem....
Már csak a meltemi miatt izgulok, nehogy keresztbe tegyen.... De sajnos az kiszámíthatatlan, hogy mikor fúj nagyon a szél... De azért remélem, hogy szerencsénk lesz
Sziasztok! Járt már valaki az Achlia apartmanban Agia Galini közelében Dél-Krétán? A kérdésem az lenne,hogy milyen messze van ez az apartman Galinitől központjától? Milyen hely?
#1724602011-08-08 12:20:40 Válasz a #172429. hsz-ra
Szia Tothrita!
Szerintem Te mázlista vagy
Zante is szép, de Kréta, mégiscsak KRÉTA!
Csudajó lesz nektek, majd meglátod
A szállásotokról ezt találtam, de biztosan már Te is láttad
#1724662011-08-08 12:39:13 Válasz a #172460. hsz-ra
Köszi, remélem tényleg jó lesz.
Igen, több helyen is megtaláltam ezt a leírást, meg ugyanezeket a képeket. Pár mondatos leírást is találtam itt a fórumon. Remélem most nem akarják a taxisok lezárni a repülőteret. Hazafelé lezárhatják, az már nem számít
Pedig pár hete Krétán lezárták a repteret és mondták is a rádióba, tv-ben, hogy akadályozták a turistákat. Sőt, valamelyik történelmi látványosságot is elzárták és nem lehetett megnézni, mert nem engedték oda az embereket. De most olvastam itt a főoldalon, hogy szeptember 5-ig abbahagyják a tüntetést. Így nekünk szerencsénk lesz. Addigra meg talán sikerül megegyezniük a kormánnyal.