breki? ő is veletek tartott?Egyébként a Depranói strandot egy esös napon mi is meglátogattuk akorra hullámok voltak hogy csak lestünk .Nem számitott az esö lélegzet elállitó volt!
Akkor ezek voltak az Assini túránk publikus lépei, legközelebb ha nem gond a biciklistúra során meglátogatott öbölről rakok fel képeket ahogy azt még korábban megigértem.
Az említett strandról még akartam írni hogy én tulajdonképpen csak úgy fürödtam ott, hogy a homokos strandról átúsztam oda és megnéztem közelebről az oldalt kiemelkedő kis sziklákat de pont a sünök miatt nagyon közel menni hozzájuk nem mertem csak óvatosan.
A meredekséget még talán ezek a képek érzékeltetik ezen a lépcsőn mikor lejöttem féltem, hogy az egész megindul szinte mindegyik kő mozgott.
Mondjuk itt úgy látszik mintha ez a lépcső levinne legalulra, de ez egyáltalán nincs így magán a váron belül is vannak kiemelkedő részek ahová ilyen utak vezetnek
Még a növények voltak nagyon érdekesek pl ezt tudja valaki pontosan mi?
Bezony komoly! Csak fürdőcipővel látogatható, olyan köves, sziklás, ráadásul tele van sünnel is!
Viszont remek búvárhely, tele hallal, kagylókkal!
A strand mögött halvendéglő van, de eszméltetlen drága! Két adag halért egy adag krumplival duplaannyit fizettünk, mint máshol (45 E).
Breki, bátrak vagytok, mi az ösvény aljánál visszarettentünk. De a képek naon tetszenek!