Az árak elég hely és szezon függõek, de alkudni - pláne aug. 15-20 után mindenképpen érdemes. Kora délután érdemes érkezni és bemész 3-4 házba ahol kint van a tábla, akkor már kialakul benned valami. Ha viszont nem este mész, tehát van még idõd akkor a tulaj is tudja, hogy ha nem egyezik meg Veled, akkor lazán arrébb sétálsz és a szomszédja is vendég után sóhajtozik, tehát engedni fog az árból.
Ilyen egyszerû.
Fasza ! ( bocs ) tudod már bejártam a fél világot és még soha sehol nem foglaltam szállást, Portugáliától kezdve Bulgáriáig. De még soha nem voltam Görögo-ban. Persze futottam pár kört és szereztem infót és valahogy mégis elbizonytalanodtam mert mindenki a nagy tömgrõl beszél.
Árakat tudsz ? Hol lehet a teteje, meddig érdemes alkudni?
Köszi a segítséget
tonyo
Az a gond, hogy mindenhol buszos utak vannak és két fõre meg nincs szoba csak 4-re. Én meg kocsival megyek, ha mást nem abban alszok. Valóban ez lenne a helyzet vagy csak üzleti érdekeik kívánják ezt.
tonyo
Megyünk a Sithoniára a jövõ héten kocsival és nem foglaltunk szállást. Szerintetek megszívjuk?
Vagy ha valaki tud tel. számot, vagy címet, azt szívesen venném, ha nem akkor szunya a tengerpaton.