Igen, ez így van. Én megpróbálok mindig olyan szállást keresni /még a Balatonnál is/ hogy a vízre nézzen a terasz. Korán kelõ vagyok, és az elsõ a OO után a reggeli kávém, és hát persze a teraszon üldögélve, és nézve a vizet. Az felér egy jó napi pihenéssel, ha ott ücsöröghetek a kávéspoharammal a kezemben egy fél órát.Addig nem vagyok az üdülés alatt hajlandó semmit se csinálni, míg ez a rituálé meg nem volt.
Nekem van egy titkom, amit most megosztok veletek, de szigorúan tilos vissza élni vele!
Én a komboszkinim nélkül nem tudok meg lenni egy napig sem. Csak az a szörnyû, hogy nem teljesen rendeltetésének megfelelõen pörgetem, úgyhogy ha ezt egy görög látná szívrohamot kapna és kitépné a kezembõl. Ha meg egy magyar látná röhögögörcs fogná el! De én egy napot sem bírok ki nélküle, úgyhogy biztos, hogy viszem magammal, csak majd titokban pörgetem!
Igen, ismerõs!
Egyrugóra jár az agyunk,ezzel én is így vagyok! vannak bizonyos dolgok az életemben amit én is viszek magammal ha megyünk kirándulni. Annyira jó érzés a reggeli kávét meginni a teraszon ülve! Tavaly meg ráadásul a tengerre nézett a terasz amit nagyra értékeltem! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de jó volt!
Ja, van még egy /háklim? a sok közül/, de én a reggeli kávémat a saját különbejáratú kávéspoharamból vagyok hajlandó meginni. Úgy esik jól. úgyhogy azt is vinni szoktuknk legalább 2-õt magunkkal. És örököltem már vagy 15 éve két kis ezüst mokkás kanalat, ahhoz meg a férjem ragaszkodik nagyon.
A kispárnámat én is hurcolászom magammal - nem tudok nélküle aludni.
Volt már, hogy egy nyaralásnál elfelejtettem elvinni. Törölközõt gyûrtem a fejem alá, összehajtogattam a nagypárnát, de nem volt az igazi.
Forgolódtam, nem tudtam elaludni, reggel pedig még a nyakam is fájt.
Uramisten! tényleg a párnák!
Sartiba szinte nem is tudtunk aludni annyira kemény volt
de azért visszamennék,sõt vissza is megyek! csak nem most,majd jövõre.
Niki
Mikor elõször voltunk Görögországban, nekünk furcsa volt, hogy más formájú párnákat használnak alváshoz, mint mi itthon. Akkor nagyon hiányzott a kispárnám, azóta magammal viszem a sajátomat mindenhová.Lehet hogy háklis vagyok, de anélkül nem tudok jót aludni.