Sziasztok!
Már régen olvasom ezt a fórumot, de eddig még nem írtam.
Szóval idén mi is Kosra készülünk és azt tervezzük, h Bodrumba is áthajókáznánk. Egy kérdésem lenne azokhoz, aki már jártak Koson és esetleg Törökországba is átmenetek: Kell török pénzt váltani v elfogadják az eurót?
Azert a pakolaszas meg egy kicsit odebb van. Jovo csutortokon megyunk a Koros partra vasarnap estig horgaszni.
Vasaranp este jovunk haza, ugyhogy a hetfoi pakolaszas egy kicsit ossze lesz suritve. Tuti hogy a felet itthon hagyom (szokas szerint) a cuccoknak. Na meg persze az utazas elotti, parommal valo veszekedes sem maradhat ki a hetfoi napbol.
Sûrû lesz a programotok! Én általában a fél lakást bepakolom de még így is jópár dolog itthon szokott maradni! Az utazás elõtti vitatkozás nálunk is rendszeresen jelentkezik. Én szétaggódom az agyam, hogy itthon ne maradjon valami ami fontos lehet, a párom meg azon síránkozik, hogy: "Ezt mind nekem kell cipelnem?"
Kristin! Tényleg! De jó! Sajnos Ferrarival pont elkerüljük egymást pedig jó lett volna találkozni!
Kristin! Lehet, hogy összefutunk, hisz kicsi a sziget. Bár ti Lambiba lesztek mi meg a másik végén.
Ferrari!
Amikor te legutóbb a szigeten jártál sok magyar volt ott? Tavaly Rodoszon olyan ritka volt a magyar mint a fehér holló. Alig lehetett magyar hangot hallani.
Érdekes nép a miénk. Egy idõ után ha nem találkozol hazánk fiával már nagyon hiányzik. Hihetetlenül össze tudunk tartani ilyenkor.
Kyra! En aszontam az asszonynak, hogy utazas elott 1 napig elkoltozok itthonrol es csak kint talizunk a repteren, elkerulendo a veszekedest.
06.18-07.03 kozott nem lesz senki Koson? Ez szomoru.
Rodoszon en sem talalkoztam (hal`istennek) magyarokkal csak nagyon kevessel. Pedig augusztusban voltam 2 hetig a fovarosban. Ugy tudom, ott inkabb Faliraki a magyarok alltal felkapott hely.
Erdekes, de nekem nem hianyoznak kint a honfitarsak kulonosebben. Valszeg azert mert ha mar egyszer kulfoldon vagyok, akkor inkabb a helyiek kozott szeretek elvegyulni, persze mondjuk egy hajokirandulasnal azert nem banom ha akad 1-2 jo magyar elvtars.