Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 5851
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67900 Üzenet linkje2008-06-23 13:58:41 

bryam,

Lehet, hogy off volt, de azért köszönöm icon_smile.gif

# 5852
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67883 Üzenet linkje2008-06-23 12:30:47 

Solyci! Javasolhatok valami? Látom hogy bankkártyás biztosítással utazol! Azt tudod hogy ha valami történik kint akkor neked ott ki kell fizetned? És majd itthon fizet a bank! Sajnos ez így van! utazási irodában dolgozom, ahol kötünk BBP-t is és fel vagyunk az ilyenrõl világosítva! Ha tanácsolhatom akkor köss egy EUB bank plusz biztosítást a bankkártyád mellé. és így egy teljes biztid lesz!így nem kell izgulnod hogy mennyi pénz van nálad mert odakint semmit nem kell fizetned! Ez lehet hogy off volt de ha máshová írom, akkor nem olvasod el icon_confused.gif Sorry érte!
# 5853
Bryam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
434 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67861 Üzenet linkje2008-06-23 10:06:29  Válasz a #67853. hsz-ra Előzmény #67853

Szia Brobert! Lehet, hogy egy kicsit Off:) leszek, de nagyon nagy élvezettel olvastam a beszámolód! Szinte ott éreztem magam ! Nagyon élvezetesen írsz! Gartula! bryam
# 5854
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67853 Üzenet linkje2008-06-23 09:39:17 

solyci,

és ha autót, vagy motort akasz bérelni, akkor a jogosítványodat is icon_smile.gif Fõleg, ha kocsival is utazol icon_biggrin.gif

# 5855
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67846 Üzenet linkje2008-06-23 07:05:37 

Hú, akkor örülökicon_smile.gif
Biztosítást nem kell kötnöm szerencsére, mert olyan bankkártyám van, amihez van BBP biztosítás icon_smile.gif
De az útlevelet azért elviszem, biztos ami zicher icon_smile.gif

# 5856
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67843 Üzenet linkje2008-06-23 06:49:07 

solyci,

Nem kell a szeméyi szám. Csak az útlevél számod érdekes, de az is csak a biztosítás szempontjából.

# 5857
Hegedõs Anikó
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67817 Üzenet linkje2008-06-22 22:11:57 

sziasztok,

csak az idén megvédeném a Neckermannt. Idehaza egyik ügynökénél foglaltam februárban a június elsõ hetén volt korfui nyaralásunkat. Addig alkudoztam, hogy megengedték még a sztornó biztosítást is lemondani, gyakorlatilag csak szállást, repülõt, transfert és illetéket fizettem. Sõt, a majdnem kétéves lányomnak semmit, a négy éves fiamnak szállást, kaját sem. A nagyi külön szobát kapott felár nélkül. Kerozindíj bevezetés elõtt teljesen kifizettük az utat, tehát azt is megúsztuk. (fejenként hatezer) Tehát azt mondhatom sokkal olcsóbban voltam ugyanazon a szálláson Messonghi Beach Hotel, mint aki Tuival, vagy akár más Neckermann partnerrel utazott. Igaz, hogy én pofátlan voltam, írnom kellett egy rövid nyilatkozatot, hogy nem kérek semmilyen biztosítást. Tudtam, hogy hacsak félholtan nem fekszem kórházban, akkor nem megyünk el. De akkor inkább a szomszédom küldöm el, mintsem lemondjam. Tehát ezt az útlemondási biztosítást csak lehúzásnak tartom.
Igaz, hogy helyben a kirándulások drágábbak voltak a Neckermannál, mint kinn a városban, de jó buszokkal, pontos indulással és nem utolsó sorban egy kedves, segítõkész - bár nem mindent tudott elintézni, görögül nem beszélt, de az angollal jól elboldogult - helyi idegenvezetõvel Kilb Tamással vannak felszerelve Korfu déli részén. Nem volt rá panaszunk és a szállodára sem, pedig ezt a helyet az utóbbi években igencsak lehúzzák a neten. Ha elõtte körülnézel, informálódsz, kérdezel, nem érhet meglepetés. Még a kerkyrai reptéren magyarul bemondó információs is a Kilb Tamás volt. Türelmes, figyelmes, térképet ad, meghív egy üdítõre és a telefonszáma elérhetõ. Persze, ha pontosan tárcsázzák, nem úgy mint egy család a szakadó esõben Benitsesben, amikor hiába hívta. Na de azért, mert a számot elütötte. na ennyit a dícséretbõl. De más nincs. üdv

# 5858
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67802 Üzenet linkje2008-06-22 20:26:03 

solyci írta:
A foglaláshoz kell a személyi számom?
Csak ideiglenes személyim van, de csak kedden tudok az újért menni, viszont hétfõn le kell foglalnunk az utat. Vagy vigyem a régit, amin rajta van a szám?
Köszi a segítséget.

szerintem semmi közük hozzá .

# 5859
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67799 Üzenet linkje2008-06-22 20:02:05 

A foglaláshoz kell a személyi számom?
Csak ideiglenes személyim van, de csak kedden tudok az újért menni, viszont hétfõn le kell foglalnunk az utat. Vagy vigyem a régit, amin rajta van a szám?
Köszi a segítséget.

# 5860
Edi4
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67602 Üzenet linkje2008-06-21 10:00:28 

Köszönöm a válaszokat a Campus Club ügyében. Kicsit megnyugtató,hogy ezt írtátok.Annyi rosszat hallani....és bocsánat a késõi válaszért, de nem volt net elérhetõségem.

Edina

# 5861
Lindus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67559 Üzenet linkje2008-06-20 22:14:16  Válasz a #67141. hsz-ra Előzmény #67141

Szia Miskolciutas!

Kréta Hersonnissos Hotel Palmera Beach 14 éjszaka ebben a 150.000 Ft ebbenn benne van a félpanzió a reptéri illeték és minden biztosítás. Bárhol néztem drágább volt ugyanez a szálloda.

# 5862
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67267 Üzenet linkje2008-06-19 11:15:35  Válasz a #67216. hsz-ra Előzmény #67216

Szia Ircsi!

Eddíg én is azt hittem, hogy a TUI nagyon drága, de most náluk foglaltuk le az utazásunkat a Török riviérára, augusztus 20-tól szept.-03-ig (15 nap/14 éjszaka). Kettõnknek egy tengerparti 3+*-os szállodában, 2 ágyas tengerre nézõ szobában, all inclusíve ellátással, repülõjeggyel és reptéri illetékkel, transzferrel, BBP és stornóbiztosítással 380.000,-Ft.
Szerintem ez nagyon jó ár. Igaz, ezt az utazási kiállításon foglaltuk, így kaptunk kedvezményeket is.

Örülök, hogy Neked eddíg nem volt gondod a Neckermannal, mert nekem 2 rokonom is megszívta Velük. Az egyik éppen Kosra, Psalidiben lévõ luxushotelba fizetett be náluk 2 ágyas tengerre nézõ szobát (felárat fizettek). Ehelyett egy pusztára nézõt akartak Nekik adni, majd mikor ezt nem fogadták el, akkor egy 2 szobás, de nem tengerre nézõt ajánlottak fel kettõjüknek. Ezt sem szívesen, de elfogadták, mert ennek valamivel jobb volt a fekvése. Õk ráfizettek nem kevés pénzt a tengerre nézõ kilátásért, és arra készültek. Sajnos így megkeseredik az ember nyaralása, hiába adták vissza itthon a tengerre nézõ felárat.

Szóval én a Neckermannal nem szívesen utaznék, mert másoktól is sok rosszat olvastam róluk. A magyarokat csak tölteléknek használják, a németek kapják a legjobb szobákat.

# 5863
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67216 Üzenet linkje2008-06-19 00:54:53 

Sziasztok!

A TUI nagyon drága szerintem.
A Neckermannal kétszer utaztam eddig ( Kos , Kréta ) nem volt velük semmi gondom.

# 5864
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67141 Üzenet linkje2008-06-18 19:21:45 

lindus!

Évek óta nézegetem a katalógusokat.de én még olyat,hogy a Neckermann legyen a legolcsóbb soha nem láttam...ha nem túl bizalmas infó megirnád,hogy melyik hotel az?

Mikor Krétára mentünk -2006- az utazási kiállitáson kiszámoltattuk a Neckermannos hölggyel egy hotelt x idõre,fõre stb 1 milla feletti összeget hozott ki.Az 5 kontinens kicsivel több,mint a felére hozta ki ezt!Azóta csak messzirõl "csodálom" a Neckit!

# 5865
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67134 Üzenet linkje2008-06-18 19:01:26 

Ja, majdnem elfelejtettem.
Bementem tegnap az Apollon travel irodájába, h. megkérdezzem a legújabb last minute-okat. Mondtam 2 idõpontot, és helyszínt, és mondtak apartmanokat. Itt kezdõdött a probléma. A last minute-os listán olyanok is szerepeltek, amelyekben nincs, ahol volt még hely, az meg nem volt feltüntetve. Meg is kérdeztem, h. annak ellenére nincs hely, h. ide van írva, azt mondta nincs. Egy kicsit morogtam magamban utána... icon_sad.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 390 391 392 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu