Solyci! Javasolhatok valami? Látom hogy bankkártyás biztosítással utazol! Azt tudod hogy ha valami történik kint akkor neked ott ki kell fizetned? És majd itthon fizet a bank! Sajnos ez így van! utazási irodában dolgozom, ahol kötünk BBP-t is és fel vagyunk az ilyenrõl világosítva! Ha tanácsolhatom akkor köss egy EUB bank plusz biztosítást a bankkártyád mellé. és így egy teljes biztid lesz!így nem kell izgulnod hogy mennyi pénz van nálad mert odakint semmit nem kell fizetned! Ez lehet hogy off volt de ha máshová írom, akkor nem olvasod el Sorry érte!
Szia Brobert! Lehet, hogy egy kicsit Off:) leszek, de nagyon nagy élvezettel olvastam a beszámolód! Szinte ott éreztem magam ! Nagyon élvezetesen írsz! Gartula! bryam
Hú, akkor örülök
Biztosítást nem kell kötnöm szerencsére, mert olyan bankkártyám van, amihez van BBP biztosítás
De az útlevelet azért elviszem, biztos ami zicher
csak az idén megvédeném a Neckermannt. Idehaza egyik ügynökénél foglaltam februárban a június elsõ hetén volt korfui nyaralásunkat. Addig alkudoztam, hogy megengedték még a sztornó biztosítást is lemondani, gyakorlatilag csak szállást, repülõt, transfert és illetéket fizettem. Sõt, a majdnem kétéves lányomnak semmit, a négy éves fiamnak szállást, kaját sem. A nagyi külön szobát kapott felár nélkül. Kerozindíj bevezetés elõtt teljesen kifizettük az utat, tehát azt is megúsztuk. (fejenként hatezer) Tehát azt mondhatom sokkal olcsóbban voltam ugyanazon a szálláson Messonghi Beach Hotel, mint aki Tuival, vagy akár más Neckermann partnerrel utazott. Igaz, hogy én pofátlan voltam, írnom kellett egy rövid nyilatkozatot, hogy nem kérek semmilyen biztosítást. Tudtam, hogy hacsak félholtan nem fekszem kórházban, akkor nem megyünk el. De akkor inkább a szomszédom küldöm el, mintsem lemondjam. Tehát ezt az útlemondási biztosítást csak lehúzásnak tartom.
Igaz, hogy helyben a kirándulások drágábbak voltak a Neckermannál, mint kinn a városban, de jó buszokkal, pontos indulással és nem utolsó sorban egy kedves, segítõkész - bár nem mindent tudott elintézni, görögül nem beszélt, de az angollal jól elboldogult - helyi idegenvezetõvel Kilb Tamással vannak felszerelve Korfu déli részén. Nem volt rá panaszunk és a szállodára sem, pedig ezt a helyet az utóbbi években igencsak lehúzzák a neten. Ha elõtte körülnézel, informálódsz, kérdezel, nem érhet meglepetés. Még a kerkyrai reptéren magyarul bemondó információs is a Kilb Tamás volt. Türelmes, figyelmes, térképet ad, meghív egy üdítõre és a telefonszáma elérhetõ. Persze, ha pontosan tárcsázzák, nem úgy mint egy család a szakadó esõben Benitsesben, amikor hiába hívta. Na de azért, mert a számot elütötte. na ennyit a dícséretbõl. De más nincs. üdv
A foglaláshoz kell a személyi számom?
Csak ideiglenes személyim van, de csak kedden tudok az újért menni, viszont hétfõn le kell foglalnunk az utat. Vagy vigyem a régit, amin rajta van a szám?
Köszi a segítséget.
A foglaláshoz kell a személyi számom?
Csak ideiglenes személyim van, de csak kedden tudok az újért menni, viszont hétfõn le kell foglalnunk az utat. Vagy vigyem a régit, amin rajta van a szám?
Köszi a segítséget.
Köszönöm a válaszokat a Campus Club ügyében. Kicsit megnyugtató,hogy ezt írtátok.Annyi rosszat hallani....és bocsánat a késõi válaszért, de nem volt net elérhetõségem.
Kréta Hersonnissos Hotel Palmera Beach 14 éjszaka ebben a 150.000 Ft ebbenn benne van a félpanzió a reptéri illeték és minden biztosítás. Bárhol néztem drágább volt ugyanez a szálloda.
Eddíg én is azt hittem, hogy a TUI nagyon drága, de most náluk foglaltuk le az utazásunkat a Török riviérára, augusztus 20-tól szept.-03-ig (15 nap/14 éjszaka). Kettõnknek egy tengerparti 3+*-os szállodában, 2 ágyas tengerre nézõ szobában, all inclusíve ellátással, repülõjeggyel és reptéri illetékkel, transzferrel, BBP és stornóbiztosítással 380.000,-Ft.
Szerintem ez nagyon jó ár. Igaz, ezt az utazási kiállításon foglaltuk, így kaptunk kedvezményeket is.
Örülök, hogy Neked eddíg nem volt gondod a Neckermannal, mert nekem 2 rokonom is megszívta Velük. Az egyik éppen Kosra, Psalidiben lévõ luxushotelba fizetett be náluk 2 ágyas tengerre nézõ szobát (felárat fizettek). Ehelyett egy pusztára nézõt akartak Nekik adni, majd mikor ezt nem fogadták el, akkor egy 2 szobás, de nem tengerre nézõt ajánlottak fel kettõjüknek. Ezt sem szívesen, de elfogadták, mert ennek valamivel jobb volt a fekvése. Õk ráfizettek nem kevés pénzt a tengerre nézõ kilátásért, és arra készültek. Sajnos így megkeseredik az ember nyaralása, hiába adták vissza itthon a tengerre nézõ felárat.
Szóval én a Neckermannal nem szívesen utaznék, mert másoktól is sok rosszat olvastam róluk. A magyarokat csak tölteléknek használják, a németek kapják a legjobb szobákat.
Évek óta nézegetem a katalógusokat.de én még olyat,hogy a Neckermann legyen a legolcsóbb soha nem láttam...ha nem túl bizalmas infó megirnád,hogy melyik hotel az?
Mikor Krétára mentünk -2006- az utazási kiállitáson kiszámoltattuk a Neckermannos hölggyel egy hotelt x idõre,fõre stb 1 milla feletti összeget hozott ki.Az 5 kontinens kicsivel több,mint a felére hozta ki ezt!Azóta csak messzirõl "csodálom" a Neckit!
Ja, majdnem elfelejtettem.
Bementem tegnap az Apollon travel irodájába, h. megkérdezzem a legújabb last minute-okat. Mondtam 2 idõpontot, és helyszínt, és mondtak apartmanokat. Itt kezdõdött a probléma. A last minute-os listán olyanok is szerepeltek, amelyekben nincs, ahol volt még hely, az meg nem volt feltüntetve. Meg is kérdeztem, h. annak ellenére nincs hely, h. ide van írva, azt mondta nincs. Egy kicsit morogtam magamban utána...