Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 601
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39817 Üzenet linkje2007-08-05 20:48:23  Válasz a #39796. hsz-ra

Szia Iloth!

Te nem voltál katona..?

Ám rátérek a lényegre.Ami most nektek problémát okoz,és részben nekünk is a gk.-szerzés.Ha felmész a Zante G-portálra ott mindjárt megtalálod a Smart kölcsönzõt ahol idõre még az árakat is kitudod kalkuláltatni. gportal.hu/portal/zante.Sõt meg is tudod rendelni,ottani kp fizettéssel.Ez a kölcsönzõ ott van Ag.Sostisban.Biztosan voltál már ezen a portálon.Vagy a Kvalcsi,vagy a te neveddel már találkoztam is ott azt hiszem.Szept.ben pedig már ráadásul nem fõszezoni árak vannak.Több kölcsönzõt ajánlottak,de ez ott van a szánkba és elfogadható árakkal.Szóval lesz kocsink az bizti,ne aggódj szerintem már napi 26-28€ ért.Mindjárt fel is megyek és nézek egy Atoszt... icon_wink.gif icon_biggrin.gif

# 602
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39820 Üzenet linkje2007-08-05 21:10:20  Válasz a #39817. hsz-ra Előzmény #39817

Nos meg is van.Hét napra ha béreled,bár nektek annyira nem kell 176€.
Kb napi 25€ ár.Hát az szerintem príma.Lényegesen drágábban mondjuk 3 napra sem adják.Mi a véleményetek?Szerintem szuper! Nemde? icon_smile.gif

# 603
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39822 Üzenet linkje2007-08-05 21:43:43 

konczi írta:
Sziasztok! Mostanában nagyon sok rosszat láttunk Zakynthos-ról a TV-ben. Mi szerdán indulnánk 2 hétre, de már nem tudjuk, hogy elmenjünk -e egyáltalán. Légyszi segítsetek, adjatok tanácsot! Elõre is köszi!

Sziasztok!

Nekem személyesen teljsen egyértelmû a véleményem:nagy butaság lenne kihagyni 2 hetes zantei nyaralást.Nem tudom mi az ami két fiatalt ennyire elrémiszthet ettõl.Mi most éppen arról diskurálunk,hogy már csak ott tartanánk. icon_smile.gif

Üdv:atosz

# 604
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39860 Üzenet linkje2007-08-06 09:08:04 

Szia Iloth!

Ami a az euro emelkedését illeti avval már nincs gondomom, akkor vettük meg amikor 248-250 körül mozgott az ára.Nejem még nem akarta akkor, mondván túl korai, de mondtam ez csak derágább lehet ólcsóbb biztosan nem.Én azt hittem két hétre jöttök,de hát ez annyi minden függvénye lehet és mindenki maga tudja,hogy mennyire engedheti el a gyeplõt...Azt viszont átérzem mennyire kevés 7 nap,mennyire vágyna az ember még maradni-megtapasztaltam.Mi még az elsõ korfui után döntöttünk:vagy tudunk menni 2hétre,vagy nem megyünk sehova.Itthon is ezer hely vár és biz' lényegesen olcsobban, a kocsi meg adott.
Hány napra akartok bérelni?Én neten nem akarok,majd ott rögtönzünk.
Egyenlõre ennyit. icon_smile.gif

Üdv: atosz

# 605
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39892 Üzenet linkje2007-08-06 10:52:50  Válasz a #39808. hsz-ra Előzmény #39808

Hello Konczi!

Hogy döntöttetek?Akkora problémák nincsenek Zantén szerintem,ilyen akárhol elõfordulhat és elõ is fordul.Ez mindenhol benne a pakliba.Sok pénzt relatíve beletettétek,gyönyörû helyre mentek.Én csak akkor nem mennék ha lõnének rám... icon_biggrin.gif Ne vaciláljatok irány:Zante!

Szevasztok és jó nyaralást!

Atosz

# 606
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39899 Üzenet linkje2007-08-06 12:02:34 

Hello Atosz!

Épp nagy levelezésben vagyok az autókölcsönzõkkel, és kellene egy kis megerõsítés...

Te hogy fordítanád magyarra a következõt: collision damage waiver without any excess?

Merthogy FDW-rõl egyik kölcsönzõ sem nagyon ír, pedig igazából talán az kellene. Viszont mindegyiknél megjelenik a "CDW without any excess": ez ugyanazt jelentené.

Mi a véleményed? Persze este szép részletesen megérdeklõdöm angolul is a dolgot, csak kíváncsi lennék, te hogy vélekedsz.

Aztán persze megírom a fejleményeket! icon_wink.gif

üdv:
lloth

# 607
Szöszy!!!
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39909 Üzenet linkje2007-08-06 12:32:15 

Sziasztok!

Atosz ,azért nem nagyon járogatok mostanában erre,mert úgy fáj a szívem,annyira visszamennék,én nagyon jól éeztem magam icon_smile.gif és remélem Ti is legalább oylan jól érzitek majd magatokat!!!Láttátok a menetendet vasránap,Zakyntos volt benne!

# 608
Mofly
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39916 Üzenet linkje2007-08-06 12:47:53 

Sziasztok!
Egy újabb eltûnt bejelentkezik. icon_redface.gif

Atosz!
Szerintem az nagyon jó ár autóbérlésre! Bocsi, hogy nem válaszoltam az elõzõ kérdésedre. Idõközben megszabadultam két bölcsességfogamtól, nem volt energiám írni.
A táblákról: Az utak nagyjából vannak kitáblázva. Mondjuk a hegyekben beérsz egy keresztezõdésbe, a táblán fel van sorolva néhány hely. Valószínûleg nem azt keresed, ezért tovább mész. Átmész a keresztezõdés másik oldalára, visszanézel, és hopp ott egy minyurka táblára ki van írva ami neked kell! Persze nem erre van és fordulhatsz vissza. De ez még a jobbik eset, ha észre veszed. Végképp azért nem lehet eltévedni, legrosszabb esetben Zakynthosnál fogsz kikötni. Egy nap után már bele lehet jönni a tájékozódásba.

Iloth!
Lényeg, hogy önrész nélkül kérd a kocsit.

Konczi!
Nem tudom mit láthattatok a tévében, ami ennyire megijesztett. Egy szállodában volt ételmérgezés, ilyen bárhol elõfordul, itthon is. Tûzeset is volt a hegyekben. Mi pont ott voltunk, semmit nem érzékeltünk belõle. Nem látom okát, hogy lemondjátok az utat. Menjetek el, és érezzétek jól magatokat! icon_smile.gif

# 609
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39930 Üzenet linkje2007-08-06 13:55:39 

Hello Mofly!

Tudod, csak a megfelelõ angolság miatt aggodalmaskodtam egy kicsit, azért kérdezõsködöm... icon_wink.gif

Viszont ha már itt vagy, annyit még megírnál nekem, hogy hogyan zajlott az autókölcsönzés. Gondolom odamentetek, megalkudtatok és aláírtatok egy szép angol szerzõdést. Illetve te már elõre pontosíttad az árat emilben, ugye? Görögül ugye nem szerepelt semmi a szerzõdésben?

A választ köszi elõre is!

üdv:
lloth

# 610
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39987 Üzenet linkje2007-08-06 18:09:08  Válasz a #39899. hsz-ra Előzmény #39899

Szia Iloth!

Minden biztosítási szerzõdést amit elénk raknak az önrészes biztosítás CDW,ami azt jelenti,hogy a kocsiban keletkezett kár esetén önrészt kell fizetnünk.
Figyelmünket ez elkerüli mert kicsi apró betükkel van leírva a szerzõdés alján, ez a pár sor tartalmazza a kategoria önrészét ami lehet 300-600 €,ha káresemény következik be.
Ha nem akarunk önrészt fizetni ezt kilehet váltani az ugynevezett FDW-vel ami nincs benne a szerzõdésbe.
Ezt kérnünk kell és naponta meghatározott összeget pluszban ki kell fizetnünk, kategóriától függõen ami a Smartnál 2€ ill.5 €/nap.
Ez a honlapjukon is fenn van de nem nevesítik FDW-nek.Rafina!!!!

Moffly !

Te már ilyet csináltál írd meg légyszi helyesen írtam-e az alábbiakat.

Üdv Nektek : Atosz icon_smile.gif

# 611
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39999 Üzenet linkje2007-08-06 19:56:10  Válasz a #39909. hsz-ra Előzmény #39909

Szia Szöszy!

Elhiszem,hogy újból vissza nennél,sokan ha tehetnék,de nem tehetik, vissza sem jönnének.Megértem és azt is tudom ,hogy ennek nem egy az oka... Hazánk helyzetét érzi az a 70%,politika itt kicsukva-Zante meg szép!Passzol ehhez egy vicc.Dr.Úr nem tudok menni-akkóhogy jött ide?Hát jönni azt tudok,csak menni nem...! icon_cry.gif icon_confused.gif icon_biggrin.gif

Atosz

# 612
Napelemes
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40029 Üzenet linkje2007-08-06 23:13:38  Válasz a #39808. hsz-ra Előzmény #39808

Mi vasárnap jöttünk Laganasból. 1 hét, rengeteg gyönyörû hely, természeti szépség, tiszta tenger, közepes vendéglátás. Ha újra mennék Zakynthosra, már lakóhelyet keresnék, Laganas nem volt telitalálat a lehetséges választási lehetõségek közül sem. Persze igényeink mások, s az elvárásaink is! Ez egy szelete Görögországnak, nem Görögország! De élménynek csodálatos.
# 613
M Zotya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40034 Üzenet linkje2007-08-06 23:33:45  Válasz a #38814. hsz-ra Előzmény #38814

Szia Mofly!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, mi is nagyon izgulunk, hogy milyen lesz. Fõleg, hogy ez az elsõ görögországi nyaralásunk.

Mi is a Planos apartmanba megyünk, aug. 17.-én indulunk. Állítólag az egyik legjobb apartman. Igaz? Neked mi a véleményed?

Robogó bérlésrõl tudsz valamit? Kb. árakat? Azt hallottuk, hogy a bérelt autóval vagy robogóval nem lehet kimenni a szigetrõl. Errõl hallottál valamit?

Ti átkompoztatok Kefaloniára? Ha igen, akkor mennyi volt a jegyár?

Izgatottan várom válaszod

Zotya

# 614
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40055 Üzenet linkje2007-08-07 08:16:15 

Kedves Atosz!

Köszi szépen az információt, pont erre volt szükségem! icon_biggrin.gif
Hasonló dologra gondoltam, csakhogy mi még így nem béreltünk autót, ezért csak elképzelésem volt. A fifikát én is sejtettem, csak azért jobb a bizonyosság egy tapasztaltabb ember tanácsa.
Egyébként remélem, hogy nem lesz gond, a Smart Rentals elég korektnek tûnik és azért "pötyögünk" angolul...

üdv:
lloth

# 615
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40056 Üzenet linkje2007-08-07 08:17:07 

Szia Prüntyike! icon_smile.gif

Mán ne haragudj,de te is úgy eltüntél,hogy nem is igaz.Illetve igaz.Már nem jársz a Hellasz felé...MI 7-sek tartsunk össze,hisz az én jõvendõbeli szobámban laktál,hangsúlyozom a félreértések elkerülése végett.Azt is megakarom kérdezni,hogy délre néz a szobánk,vagy a nappal kel.Van parkolója az apartmannak,vagy az utcán parkiroztatok.Lehet-e szép suvenirokat kapni vagy eléggé giccsesek.Tudod nekem van egy nagy lányom és egy fiam és mindig hozok nekik valamit a szigetekrõl.Koromat inkognitóba tartom mert akkor azt mondjátok,hogy evvel a vén "reteráttal",bocs veteránnal szóba sem állunk...Legyen annyi:Beatleseken nevelkedtem, meg a Shadows együtesen. icon_biggrin.gif

Üdv: Atosz icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 40 41 42 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu