#1656252011-06-15 16:12:17 Válasz a #165622. hsz-ra
Helló "Gudli"
Te nem Nei poriban voltál?? Mert ott kétszer volt hatalmas eső egyszer nappal jól meg is áztam mert akkor voltam oda robogóval. Egyszer meg éjjel volt nagy eső ha jól emlékszem, pedig a metaxás üvegre sem néztem !
#1656232011-06-15 16:08:33 Válasz a #165622. hsz-ra
Helló "Pinga"'
Elmulik az így, is holnap megírom a beszámolom és meg próbálom feltenni a képeket is amiket csináltam. Utána jártam személyesen robogóval a Pori----Poroi ---Nei Porinak is.Örölök a humorodnak ezt őszintén mondom.
Sziasztok!
Mi 21-én megyünk,
de még nem döntöttünk katerini vagy eleni appartmanház?Esetleg valakinek tapasztalata, infója ezekkel kapcsolatban.? Még ma 18-ig le kell foglalni
Drága Mylo!
Igazad volt. A Kalandozás Travellel semmi gond! Nagy korrektek voltak. Mint már korábban is iram a foglalás nagyon flottul ment. Emeletes busszal mentünk. Ilyen tágas utasterű busszal még soha nem utaztam. Kényelmes volt. A sofőrök nagy kedvesek, közlékeny, amellett jó humoruk van. Rutinosan vezettek. A határokon alig álltunk. Jól tudták tartani az időt. Visszafelé fél 3-kor indultunk és már hajnal 3-kor Röszkén voltunk. Személyivel lehet utazni.
Baráti társasággal voltunk. Egyik része az Andonia házban, másik a Zefyrosban volt. Mindkét házban lévő apartmanok jók. Az helyi iroda a Zefyros aljában van. Az idegenvezetők segitőkészek. Apróbb problémáink voltok, percek alatt megoldották. (pl. egy mélytányérunk volt, a fürdőben kiégett az izzó) Teljes mértékben elégedettek voltunk velük. Ha valaki visz laptopot, 10 euróért kaphat internet hozzáférést a 10 napra, ami viszonylag gyors.
Gyrost pitában már 2 euróért lehet venni. Pils Hellas sör 0,5 l-es sör 70 cent, a Mytost 1,10-ért vettem. Görögdinnyét 70 centől árulják és nagyon finom. Tzipurrót a piacon vettünk, 7 euró literje. Minden nap a pékségben vettük a friss kenyeret 70 centért. A fagyi 1 euró. Jó nagy adagot adnak érte és nagyon finom.
#1655892011-06-15 12:44:23 Válasz a #165585. hsz-ra
Szia Gudli!
Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek és, hogy jól telt a nyaralás.
Esetleg tudnál mondani mostani árakat élelmiszerekről, gyrosró, tavernákról, autó-, motor-, illetve kerékpár bérlésről?
Bocsi, hogy túl sokat kérdezek.