Én tavaly Kefalonián voltam 2 hetet. Igaz nem tudom, hogy Zakynthosról milyen a fakultatív oda, de azt tudom, hogy ezek az utak pont a lényeget nem mutatják meg. Érdemesebb és OLCSÓBB ha átkompoltok, és akkor tudok írni strandneveket amit érdemes megnézni.
De persze ez így lehet hogy kacifántosabb, na meg ha kölcsönöztök vmit, elvileg nem is szabad átvinni másik szigetre, kivéve pl:budget kölcsönző
Ha 30-40 euro körül van ez a fakultatív akkor végülis érdemes befizetni. Mi tavaly 52 eurot fizettünk, és nagyon alulteljesítettek a szervezők, szóval mi megfogadtuk hogy ilyen drágán soha nem megyünk.
Ha nagyon érdekel Kefa, érdemes a köv.nyaralást odaszervezni, most pl: Dias Zeus nagyon jó árban adja!
Zakynthos nagyon szép, főleg a sziget teteje illetve bal oldala. Egy-két helyen el lehet menni azokra a partokra is, ha adsz emailt priviben küldök egy jó térképet, ahol látod hova visznek utak a bal oldalon
Sziasztok!!
Szerintem itt senki nem szól bele a másik témájába ez egy fórum és mindenki szereti hallani a másik véleményét. Mi is ezek alapján néztünk meg sok mindent. Esetleg ha valaki Toloról tudna nekem írni egy pár sor vagy vannak fix kérdéseim és arra válaszolna megköszönném. Próbálkoztam a Tolós fórumon de az eléggé be van halva.
Remélem nem baj ha beleírok?, a 2000 éves olajfa Exo Chora-ban van, a nagy zászló pedig Keriben, nem messze Ag.Sostistól. A szép naplementét pedig Farosban fényképezhetitek.
Szia Nyussszi!
A víz tényleg csodálatos, de a fürdés szerintem nem nagy szám. Gyakorlott úszónak kell legyél, mert egyből nagyon mély. Mi azért nem úsztunk mert a sós víz után nem tudsz fürödni és egész nap nem valami jó. De ez csak egyéni vélemény. Egyszerre és külön is meg lehet nézni mind a kettőt. Keriből megy hajó mind a két helyre. Szerintem jobban megéri egyszerre, mert úgyis azon az útvonalon megy a hajó csak a kék barlangok hamarabb van. De ha mentek így vagy úgy, semmiképpen ne hagyjátok ki egyiket sem. Ha béreltek valamit feltétlen nézzétek meg felülről is tuti a látvány. A legnagyobb görög zászlót se hagyjátok ki. A 2000 éves olajfa felejthető, ki sem szálltunk a kocsiból úgy néztük meg. A teknős partot Gerakasnál látni kell és a parton is maradjatok egy kicsit nagyon szép. Csak azt tudom mindenkinek ajánlani, hogy ezt látni kell!!!
WhiteFrost!
Természetesen nem baj, ha beleszólsz, minden választ, tapasztalatot, infót szívesen veszek! Legalább meg tudom kérdezni, hogy a szervezett hajókirándulás volt-e jobb, vagy a kishajós kirándulás? A kishajós kirándulás egy út alkalmával visz el a Navaggio-hoz és a Kék barlangokhoz, vagy ez két külön kis utazás? Nekem az a lényeg, hogy a barlangokat is lássam, és Navaggio-t sem csak fotózni szeretném, hanem fürödni is egy kicsit abban a csodás vízben!
Szia Nyusssszi!
Ne haragudj, hogy beleszólok, de mi voltunk szervezett hajókiránduláson a sziget körül és voltunk kishajóval is a kék barlangoknál és a Navaggio öbölnél. Tudtunk fürdeni az öbölben és mi akkor jöttünk el onnan amikor a nagy hajók megérkeztek a tömeggel. Nagyon jó volt.
Van fent albumom, és vannak képek a kirándulásról.
Nyusssszi!
Kb. nekünk 3 órás volt. Körbe hajóztuk a barlangokat és a Navaggónál is kikötöttünk. Nekünk ennyi elég is volt. Lehetett fényképezni is. Kis hajóval érdemes menni, mert jól befér a barlangokhoz.
Szia Nyusssszi!
A motor és a quadot helyben béreltük 35+5 Euro a motor, quad 45+5, a biztosítást feltétlen kössétek szarintem nem sok az 5 E. az utastásraink elestek a mocival és lehúzták őket 75 E-val. A hajó az úgy volt, hogy Kerinél vannak és indulnak a kék barlangokhoz és a Navaggohoz ezér 4 főre 60 Euro, de én mindenhol alkudoztam.