#1852942012-05-24 12:13:19 Válasz a #185287. hsz-ra
Mindenképpen veled tartunk majd 1-2 fakultativra, hiszen Sartin sem csalódtunk benned, ott már volt szerencsénk megismerni téged!
Abban biztos vagyok hogy nagyon jól fogjuk magunkat érezni, mint ahogy akkor is minden szuper volt! És mikor először néztem Kefalóniát uticélnak nagyon megörültem,hogy Te vagy ott!
Ma reggel hallgattam a rádióban, az athéni nagykövet nyilatkozott, hogy felfújta ezt az egészet a média, és főleg a turisták által preferált helyeken, szigeteken semmi sem érezhető ebből.
Tényleg, nézegettem a kefalóniai idójárást, hát ez a hét nem kényeztette el a kedves turistákat De remélhetőleg azért hasznosan töltötték az időt. Hú, Marcsi, de várom én is az Ithakás hajókirándulást (meg persze az egész nyaralást is!)
#1852872012-05-24 11:35:07 Válasz a #185277. hsz-ra
Timo!
A júli hónap már főszezonnak számít így kb 15-20 € a napi ára a mocikáknak persze köbcenti is számít..minél több napra bérled ki a járgányt annál nagyobb az esélye hogy le tudz majd alkudni az árból.Eggyet ne felejts el 800 km2-es a sziget akkorra már a 40 fok sem ritka egy klímás kocsival ...estleg társulva jobban járnátok...ez az én véleményem ... de a döntés a ti kezetekben van természetesen Azért remélem legalább a szigettúrára eljöttök velem...így legalább rálátásotoklessz a szigetre és minden fontosat megtudtok Kefaloniáról
#1852842012-05-24 11:23:50 Válasz a #185274. hsz-ra
Isti!
Pont ezt akartam olvasni tőled elviszlek mindenhová ,még a csúcsra is
Persze az Ainos hegyről beszélünk most
Higgyétek el a helyiek a turizmustól várják a talpon maradást...nem kell parázni..az egész Unio félti a fenekét ezért produkálja a negetív reklámot Unión belül Görögországnak!
#1852812012-05-24 11:00:18 Válasz a #185277. hsz-ra
Szia Timi!
Üdv, nálunk!
Vagyunk itt egy páran, akik Skalaba tartunk, jó néhányan a Granddal.
Én személy szerint csak augusztus végén indulok, szintén két hétre, autóval.
Pontod árinfóink még nincsenek, de rendszeresen látogat bennünket Marcsi, a Grand idegenvezetője. Árakat Ő tud majd neked mondani.
Meg reményeink, és ígéretek szerint a hazaérkezők is beszámolnak.
Nem tudom, mennyit tudsz Kefaloniáról, de itt minden infót megtalálsz. Ha van időd, akkor olvasgass vissza, szinte mindent össze szedtünk az utóbbi hetekben, hónapokban.
Kezdésnek, sétálgass kicsit Skalaban, ha nem ismered ezt az oldalt:
http://www.justkefalonia.co.uk/skala.htm
Ha kérdésed lesz, tedd fel bátran, ha tudunk biztos válaszolunk
Irtam az index fórumon, de ahogy azt tanácsoltad ide is irok, mert ez mozgalmasabb...tehát mi is Skalaba megyünk, az időpont most még nem biztos, szerintem julius elején, ja, és busszal a granddal tervezzük. 2 hétre szeretnénk menni, és motort 5 napra biztos kibérelnénk, tehát az milyen árban lehet kb?
Köszönöm szépen a pontos kilóméterjelentést!
Busszal vagy repülővel mentek?és mikor?
Timi
Köszi az infókat és a kérdést... Marcsinak is persze... Mi is szeretnénk majd pár kirándulásra menni.. Remélhetőleg a létszám meglesz hozzá.. Eddig eléggé gyér az utazók száma abban az időben amikor megyünk..( No meg nem is biztos mindenki jön kirándulni..