Tudnátok nekem pár dolgot mondani a Renieri apartmanról? Főleg a földszinti szobák érdekelnének,illetve hogy mit takar a minikonyha? Vannak-e edények,evőeszközök? Ja és hűtő van-e?
És az itteni part az homokos vagy kavicsos?
Köszi előre is!
Bandi
Szia Bandi!
Mi is ide megyünk, de emeletibe.
Azt hittem, ír majd valaki Neked, de nem.
Annyit tudok, hogy hűtő biztosan van. A minikonyha pedig a legszükségesebbeket rejti magában, annyi főre, ahány személyes a stúdió.
Az edények is a legminimálisabbak, általában. Egy-egy egyszerű ételhez elegendőek lehetnek. Mi nem busszal megyünk, így viszek magammal saját serpenyőt, ha sütnénk valamit esetleg.
Tányérok is biztosan vannak, de én azt is viszek sajátot.
Evőeszközt pedig akkor is vinnék, ha busszal mennénk, mag a saját bögrémet is.
Ha főzést terveztek, akkor egy merőkanál, fakanál jól jöhet, mert vagy van, vagy nincs. Éles kést is vigyetek mindenképpen, szivacsot, mosogatószert, konyharuhát.
Örülök, hogy tetszettek a képek.
A várban július 22-én délelőtt voltunk. Belépő valóban nincs, sőt mi nem láttunk senkit aki felügyelt volna. Ez számomra meglepő volt. Nem ehhez szoktunk hozzá. Összesen egy fűvet nyíró emberkével találkoztunk bent na meg persze turistákkal. Sajnos a nyitvatartásra nem emlékszem. Biztos hogy láttam a táblát, de már nemtudnám megmondani az időpontokat. Az igazság az, hogy a monostorba akartunk menni (mert úgy tudtam, hogy zárva a vár), de itt kötöttünk ki. Valahol rossz felé fordultunk megint egyszer-kétszer sikerült eltévedni. De így olyan kis falucskákat is láttunk amit biztos nem néztünk volna meg. Tényleg bármerre mentünk a szigeten szinte csak szépet láttunk.
Jajjjj!
Majdnem elfelejtettem, hogy köszi!
Mi már találkoztunk ilyennel, Acrokorinthosban, ott is ingyenes volt. Tapasztalataim szerint az ilyesmi látnivalók csak rövid ideig vannak nyitva, mondjuk du. 3-ig, ha már úgysincs belőle bevétel.
Mindegy, meglátjuk élőben, hogy lesz, vagy hátha ír még valaki, aki mostanában jött/jön haza.
#1938582012-08-16 20:27:55 Válasz a #193677. hsz-ra
Szia Bandi!
A honlapunkon olvashatsz erről az apartmanunkról, mindenből ,tányérból, evőeszközből van annyi amennyi személyre van berendezve a szoba.Mikrohullámú,és vízmelegítő kis nagylábas serpenyő ,poharak csészék találhatók a minikonyhában
A 21,22,23,24-et kedvelem ...te melyikbe foglaltál be?
üdv:Marcsi
#1938612012-08-16 20:52:12 Válasz a #193381. hsz-ra
Sziasztok!
Nem csak Porosnál de Saminál a Mounda után Zakynthos felé is találkoztunk Delfinekkel és Ithakánál is sikerült valamint Fiscardó és Sami közötti hajó útnál...de mivel szabadon úszkálnak végül bárhol láthatunk mint fókákat is láttunk közel Ithaka partjainál Skala partjaihoz közeledve Poros után a Mounda felé...és Zante partjainál..
a polárszűrő hatásának érzékeltetésére 2 képet tennék ide Lourdas beach-en 7 mp !!!!!!!!! időkülönbséggel készültek---elgondolkodtató a különbség.
Csak a szemléltetés miatt fényképeztem tartalmat ne keressetek benne,így is úgyérzem érdemes rápillantani.
#1938672012-08-16 22:23:52 Válasz a #193674. hsz-ra
Köszi Napfény! Már csak 10 nap és indulunk! jaj, nagyon izgulok már most! Annyi szép hely van, ahogy néztem a képeket, mindenhová elszeretnék jutni, de már látom előre, hogy egy hét kevés lesz, no meg, hogy kisgyerekkel utazunk, azzal sem lesz egyszerű mászkálni. De a fő helyekre csak eljutunk: Myrtos, Assos, Amos, Petani, Poros, Xi. Jézusom, ez már öt, ami töredéke a látványosságoknak, de örülnék, ha ez is teljesülne.
Úgy be vagyok zsongva, hogy már el is felejtettem, hogy kérdezni is szerettem volna megint.
Szóval tanácsos beszereznem egy gps-t, hogy elnavigáljon ide-oda? vagy elég a papír térkép, amivel már rendelkezem?
Köszönöm előre is a segítséget!
Eszmam
#1938752012-08-17 07:55:09 Válasz a #193869. hsz-ra
Szia!
Teljesen jó a papír térkép is! Sőt... a Gps sokszor félre vezethet a hegyi utakon. A térkép alapján könnyebb tájékozódni. Felesleges ezért beszerezni Gps-t.
Ha esetleg nem sikerül delfinnnel találkozni, akkor Argostoli kikötőjében lehet teknőcöket látni. Mi de. 10 óra körül láttuk őket. Ha jól számoltunk akkor hárman voltak. Akkor jött be 2 halászhajó. Amikor másodszor jártunk arra valamivel 12 után is láttunk egyet.
#1939142012-08-17 20:39:02 Válasz a #193865. hsz-ra
eszmam
ez egy külön megvásárolható szűrő,ami az objektívre csavarható,ha van menetes csatlakozási lehetőség,elforgatásával a képen lévő csillogások tükröződések csökkenthetőek.