Ja, a biztonságról és bizalomról annyit, hogy mikor a kocsit béreltük, a csaj azt mondta, tegyük le a kikötõben nyitva, a kulcsot meg tegyük a szõnyeg alá. Szóval itt tényleg nem kell ettõl tartani
Ezt a lopasos dolgot en is megerositem.
Rodoszon lattam olyat, hogy megallt a teherauto a supermarket elott, lepakolta a cuccot, majd az ulesen levo laptoppal es a hozza tartozo nyomtatoval kinyomtatta a szamlat es mintegy negyed orara bement a boltba ugy, hogy ablak letekerve, kulcs a gyujtaskapcsoloban. Nem hittem a szememnek, de senki meg csak oda sem nezett.
Itton meg szetverik a bezart kocsit ha latnak benne valami izgalmasat.
Ne irigykedj annyira. Neked is hamar elszalad az a 2 honap. Utana meg en foglak Teged irigyelni, amikor majd itthon rohadok az augusztusi 40 fokban a Velencei to partjan.
Amugy voltal mar Koson?
Nem voltam még. Most megyünk majd elõször, ha minden jól alakul.
Elkezdtetek már pakolni? Hamarosan jön az a nap amikor jobb ha csak bólogatsz. Mert ha megszólalsz akkor véged. Szegény párod már kellõen ideges lehet.
OK. Akkor csak bologatok. Gaboca mar telleg tiszta ideg szegeny, de szerintem ez mindenkiben megvan. En altalaban elote 1 nappal szoktam elkezdeni kicsit stresszelni.
Most elmegyunk vasarnapig horgaszni a harmas korosre, ugyhogy mindenkinek sziasztok.
Azert hetfon meg bekukkantok indulas elott.
Bizony, az a szellõ nagyon sokat ér! Érdekes, hogy mikor átmentünk Kalymnosra, ott meg egy katlan várt minket. Állítólag Bodrumban is ugyanolyan dögmeleg volt. Jó utat, kellemes nyaralást, Karaj! Mythosokkal átitatott pihenést kívánok!