#1018152009-05-27 16:06:31 Válasz a #101805. hsz-ra
Van éjszakai élet! Nidriben a Byblos-t tudom javasolni idősebb korosztály esetén, fiatalabbnak meg mondjuk a Mythos-t a parton. Én nagyon szerettem(az éjszakát), az útitársaink kevésbé
#1018052009-05-27 15:45:50 Válasz a #101553. hsz-ra
Tényleg hatalmas az album, csak belekukucskáltam, de az a vízesés, amit látok, az van a k-i parton?
Döme-Neked is köszönöm a választ, és a képet is. Egyre inkább azt látom, kár volt ilyen puccos szállást vadászni, mert midenki azt mondja, úgysem leszünk ott, csak éjszaka...
A főváros milyen? És milyen az éjszakai élet? Egyszet beneveznénk egy görög buliba:)
#1016792009-05-27 06:40:03 Válasz a #101487. hsz-ra
Szia Cycocica,
Az egész nyugati part "jó hely", bár Ag.Nikitas, ahogy én láttam szinte teljesen a túrizmusra épült. Van sétálóutca vendéglőkkel, üzletekkel egy cukrászda is van ott, (bár nekem nem igazán jött be a kínálata). A település saját partja kicsi és elég zsúfolt, de a közelben tényleg csodálatos partszakaszok között lehet válogatni. Ha kocsival mentek, úgysem sok időt fogtok az alváson kívül Ag.Nikitasban tölteni, annyi más csoda is van a szigeten, de kiindulópontnak nem rossz. Ha dél felé-Kalamitsi irányába-mentek, lesz három olyan hajtűkanyar, hegynek fel, ami tuti emlékezetes marad...
#1015522009-05-26 15:17:16 Válasz a #101533. hsz-ra
Köszi mindenkinek. Már minden a helyén, csak indulni kell
A jóidő nem árt, de mi már nem foglalkozunk az időjárással, inkább alkalmazkodunk hozzá. Annyiszor volt már mázlink, hogy a nagy számok törvénye alapján most 2 hét égszakadás-földindulás következik - de arra is föl vagyunk készülve
#1015072009-05-26 12:23:36 Válasz a #101489. hsz-ra
Kedves KÓNYU!!!
Itt az idő,irány THASSOS,
pár nap múlva érsz a házhoz,
melyben úgyis csak aludni fogsz!
Azt kivánom tiszta szivből,
merits ihletet-e szép helyből,
fotózz sokat és szépeket,
várjuk itthon a képeket!!!
Vigyázz magatokra!!!
#1014872009-05-26 10:23:02 Válasz a #101481. hsz-ra
Köszi a tippeket és a gyors választ, Agios Nikitasban (http://www.greeka.com/ionian/lefkada/hotels/lefkada-idilli/index.html ), egy magánházat bérelünk, mert semmiképp nem akartunk apartmanba menni! Ismered azt a környéket? Jó hely?
#1014812009-05-26 10:01:31 Válasz a #101472. hsz-ra
Egy hét nem túl sok a szigeten, de azért sok mindent meg lehet nézni. Csak a legfontosabbak (szerintem) Porto Katsiki, Egremni, Milos,Kathisma, + az egész nyugati part..., délen: Capo Doukató-a világítótorony, számtalan kis öböl-melyeket bérelt csónakon a legkönnyebb megközelíteni, Vassiliki is nagyon hangulatos kis hely sok tavernával, északon Gira a szélmalmokkal, +Lefkas a főváros, stb...A keleti part nekem annyira nem tetszett, de azért pl. a Vafkeri vízesés megér egy sétát, Ja még kihagytam a bájos hegyi falvakat, mint pl. Karya,...stb. Nem fogtok unatkozni az biztos !
Ha visszaolvasol sok értékes infót fogsz találni !
Sziasztok,
Július elején utazunk 1 hétre Lefkadára, autóval, első alkalommal. Tudnátok ötleteket adni, hogy miket érdemes először megnézi? És ha van valakinek tapasztalata, hogy milyen az út Szerbián keresztül, arra is kíváncsi lennék.
Köszi!
Anita