Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 631
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#40941 Üzenet linkje2007-08-13 07:56:15 

Hello Mofly! icon_biggrin.gif

Köszi a tippet autóbérléssel kapcsolatban: úgy néz ki, hogy mi is az Euroalfa mellett fogunk dönteni, mert eddigi E-mail váltásaink alapján õk a legszimpatikusabbak.

Hello Atosz! icon_biggrin.gif

Nem vagyok beteg, köszi a kérdést, csak nagyon-nagyon sok a dolgom: olvasni olvaslak benneteket, de írni alig van idõm. Egyébként levelezgettünk autókölcsönzõkkel: a Smart korekt ajánlatot adott, de nekünk nincs szükségünk "additional driver"-re, ami náluk benne foglaltatik az árban, (szerintünk) ezért drágább is, mint az aEuroalfa. Az Euroalfa viszont a szállodába hozva is olcsóbb, egyébként meg valamiért szimpibb is, mint a Smart, úgyhogy mi E-mailben le is foglaltuk az autót tegnap.
Igazság szerint helyben még biztos lehetett volna alkudni az árból, de kiérkezésünk másnapjára már autót szeretnénk, ezért nem akartuk kockáztatni, hogy esetleg nem lesz megfelelõ autó, így bevállaltuk a 30 euros full biztis árat, ami egyébként elég korektnek tûnik: ahol kevesebbe jön, ott gyanús lehet, hogy a helyi adót vagy valamit elsumákolnak és majd csak a kocsi visszaadásakor kérnek el még 20-30 eurót és akkor már megint csak az elsõ árnál vagyunk.
Útiterv fronton azóta sajna nem jutottam alõrébb, de legkésõbb hétvégén mindenképpen befejezem az útitervezést és akkor szívesene megosztom veled, ha az nem kései: én is kíváncsi lennék majd a tiétekre, már ha nem titkos, de amilezhetünk is, ha úgy jobb.

Hello Zotya! icon_biggrin.gif

Hát titeket pedig nagyon irigylünk, és nagyon jó utat kívánunk már most:
zökkenõmentes, teknõsben gazdag, nyugodt tengereset!
Amint hazajöttetej, itt várunk, hogy pár mondatot mesélj, aztán persze majd részletesen is ám!

üdv mindenkinek:
lloth
icon_eek.gif

# 632
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41035 Üzenet linkje2007-08-13 16:31:45  Válasz a #40941. hsz-ra Előzmény #40941

Szia Iloth!

Az a fontos ,hogy nem vagy beteg.Bár valamelyik este,vagy inkább éjszaka fenn voltam a Zante-G,meg az Indexen azt láttam,hogy abban az idõben arra jártál,na gondoltam akkó nincs semmi gond.Úgy döntöttem befejezem az érdeklõdést a továbbiakban, majd az eljövendõ helyzet akkor és ott mindent megold egy kis improvizációval.Lényegében mindenkinél általában így van,de szeretünk elémenni a dolgoknak és próbáljuk elõre variálni,alakítani azokat több, kevesebb sikerrel.

Üdv: Atosz icon_smile.gif

# 633
Prüntyi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41050 Üzenet linkje2007-08-13 19:18:00  Válasz a #40056. hsz-ra Előzmény #40056

Szia atosz! icon_smile.gif

Bocsi,hogy eltüntem de nyaralgattam még egy kicsit belfõldön icon_wink.gif
Most itt vagyok de nem sokáig,szombaton megyek Rhodoszra icon_biggrin.gif
Reggel a teraszot sûti a nap,délután meg a szobát.
Laganaszban nagyon sok szuvenir található.
Igen ! van az apartmannak P.
Hagytam a szekrényben cocolino ilatositott icon_smile.gif ,kiváncsi vagyok,hogy meg e lesz még! icon_lol.gif icon_wink.gif

# 634
M Zotya
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41083 Üzenet linkje2007-08-13 21:39:41 

Kedves Iloth !

Köszönjük a jókívánságokat:) Csak 1 szót tudok , ami ide illik " DETTÓ" icon_biggrin.gif

Ha megjöttünk lesz 2 napom kielégíteni a kérdéseid . Aztán indultok a Paradicsomba:)

Ha konkrétan érdekell valami amit tudni szeretnél , akor péntekig írd meg ,
és én megtudakolom neked , mint elõfutáricon_biggrin.gifD

Szép nyarat mindenkinek:) Üdv!

# 635
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41085 Üzenet linkje2007-08-13 21:46:39 

Szia Prüntyi!

Látod erre nem gondoltam, hogy még vissza kerülsz a Hellaszra,de örülök neki. Köszi,hogy válaszoltál a valamikor feltett kérdéseimre mert azért ezek is számítanak.Jó neked de nem irigykedem azért,hogy Zante után most mész egy másik száp helyre Rhodosra.Mi tavaly voltunk hasonlóan mert Kréta után nemsokára következett Kefalónia.Ott hova mentek, a nyugati vagy a keleti oldara?Ha lesz fakultatív utazás Symi szigetét ne hagyjátok ki, mert az eszméletlen gyönyörû.Egy kis hajós utazás.Elõtte ne kajájjatok be ha hajóval mentek,mert arra sûrûn huncutkodik a tenger és bizony a drága zabálos emberkék rögtön elkezdték etetni a halakat és a felsõ fedélzetet félig emésztett kajával le is rendezték.Nekem az emberek sugárhányásától mozdult meg a gyomrom.A hullámzást birtuk mind a ketten.Zabáltak,zabáltak és a kifizetett drága piját és kaját vissza is adták a természetnek. Egész Rhodost bejártuk kocsival,jó nagy sziget és 12 napra béreltünk kocsit.
Ha van kérdésed és még emlészem rá,akkor válaszolok. icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif

Üdv :Atosz icon_smile.gif

# 636
Mofly
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41155 Üzenet linkje2007-08-14 12:19:41 

Iloth icon_smile.gif
Remélem minden rendben lesz a bérléssel!

Prüntyi icon_smile.gif
Hoppácska! Nem semmi, ennyit nyaralni! icon_biggrin.gif
Látom, ott is pont a sûrûjébe mész. icon_wink.gif Érezd jól magad!

Atosz icon_smile.gif
Már közeledik az indulás! icon_wink.gif

# 637
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41159 Üzenet linkje2007-08-14 12:43:02 

Szasz Prüntyi!
Az illatosító meglétéhez nem bízok ha csak magyarok vendégeskednek,de jó lenne már egyszer csalódni...A takarító görög személyzet az biztos ,hogy nem viszi el,vagy nem dobja ki.Ilyen szempontból bármelyik szigeten bármit elõl lehetett hagyni még a suskát is.Ez magyar területen már nem igen érvényes... icon_sad.gif Marha nagy tisztelet a kivételnek!Mégegyszer ha kérdésed van kérdezz,ha tudok válaszolok.Ha addig nem irkálnánk kivánok nektek jóidõt,jó nyarást ami jó élményekben lesz csak gazdag.! icon_smile.gif

Üdv: Atosz

# 638
Prüntyi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41269 Üzenet linkje2007-08-14 19:23:38  Válasz a #41155. hsz-ra Előzmény #41155

Szia Mofly icon_smile.gif

Köszönöm szépen! icon_smile.gif
Sikerült kifognünk egy jó Last Minut utat 51.900-ér 8 nap, nem tudtuk kihagyni icon_biggrin.gif

# 639
Prüntyi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41273 Üzenet linkje2007-08-14 19:44:58  Válasz a #41085. hsz-ra Előzmény #41085

Szia atosz! icon_smile.gif

Falirakiban leszünk megszálva a Tassos apartmanban icon_smile.gif
Köszönöm a segítséget, ( aranyos vagy icon_wink.gif ) de már 3-szor voltam Rhodoszon,és Szimin is jártam "tényleg szép kis szigetecske" !
A férjem is már 8-szor járt ott (a kedvenc szigetünk ),olyan mint ha haza járnák icon_wink.gif
Eltüni nem fogok a Hellaszrol ! a kedvenc honlapom,pláne hogy ilyen segitõ kész aranyos emberekkel tudok dumcízni ! icon_smile.gif icon_wink.gif

# 640
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41285 Üzenet linkje2007-08-14 20:43:51  Válasz a #41273. hsz-ra Előzmény #41273

Hát akkor én Rhodosi tudásommal a fasorba se vagyok,ha ti már ennyit kavirnyásztatok ezen a szigeten.Most mit tagadjam Falirakin csak egy párszor voltunk kocsival áttal ,de nem az én zsánerem.Izlések és frászok különbözõk... icon_mrgreen.gif icon_wink.gif Mégegyszer jó utat! icon_wink.gif

Atosz

# 641
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41314 Üzenet linkje2007-08-14 22:40:52  Válasz a #41155. hsz-ra Előzmény #41155

Hello Mofly! icon_wink.gif

Valóban közeledik az ami gyorsan elis fog múlni a nyavaja üsse meg!
Az az idõ te is tudod rettentõen gyorsan megy.Kisem pakoltál rendesen és mán pakolhatsz vissza.A repülés mégaz az a jó,hogy lerövidíti 2 órára azt az idõt ami a buszos utazásoknál maga a végtelenség. icon_twisted.gif Nem volna most türelmem végig kinlódni azt a kényszeres idõt. icon_rolleyes.gif

Szióka: Atosz

# 642
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41347 Üzenet linkje2007-08-15 10:03:02 

Köszi Zotya az ajánlkozást a "megfigyelõi pozícióra"!

Tulajdonképpen szinte mindent oda vissza kiveséztünk, úgyhogy csak annyi jutott eszembe, hogy esetleg ha a Navggiohoz készültök, nézd már meg, hogy a hajó indulási helyén lehet-e jegyet váltani az indulás napján vagy esetleg csak elõzõ nap van rá lehetõség. Illetve, hogy kb. milyen a pénztár nyitvatartási ideje.

Vagy esetleg csak utazási irodán keresztül lehet a hajóra jutni?! Á, biztos nem, csak most nincs idõm utánaásni... icon_redface.gif az emlékeim pedig hiányosak!

Mert ugye az idõjárás, fõleg a szél sokszor befolyásolja a kikötést, amit kár lenne kihagyni, úgyhogy reggel szívesebben eldöntöm, hogy az adott nap lesz az ideális a kirándulásra vagy esetleg egy másik nap.

Aztán majd helyben rögtönzünk úgy is, úgyhogy ha nem tudtok rápillantani a dologra, akkor sincs ám tragédia! icon_wink.gif

Köszi elõre is és még egyszer nagyon jó utat kívánok!

üdv:
lloth

# 643
Mofly
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41357 Üzenet linkje2007-08-15 11:14:50 

Helló Atosz!
Bizony, nekem már csak emlék Zakynthos. Gyorsan elszáll a nyaralás. Ezért érdemes kiélvezni a pillanatot! icon_smile.gif

Iloth!
Nagyhajóval mentek? Arra hamarabb meg kell venni a jegyet, de ha túl szeles idõ van, átteszik másik napra az indulást, nem fog elveszni a jegy ára.

Prüntyi!
Az tényleg nagyon jó ajánlat! Reméljük, haza is hoznak. icon_rolleyes.gif icon_smile.gif

# 644
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41361 Üzenet linkje2007-08-15 11:38:05 

Köszi az infót, mofly!

Még nem döntöttük el, hogy megyünk oda, csak bevillant, hogy ez esetleg egy olyan "rápillantós" info lehet odakintrõl nekünk itthoniaknak, ha már úgy is arra jár Zotya! icon_wink.gif

Visszaolvastam gyorsan és írtad, hogy a rövid hajókirándulást választottátok: írnál errõl pár sort. Azt írtad, hogy 15 euro: roncs és barlangok.
Hol fizettetek be? Hogy zajlott az egész? Csak dióhéjban, hogyha idõd engedi! icon_biggrin.gif

üdv:
lloth

Egyébként én a most hétvégén végre ha törik, ha szakad rászánom az idõt az utazás átgondolására, csak sajna addig el vagyok havazva.
Viszont már megvannak a repülõjegyeink, bibibi! icon_wink.gif

# 645
Mofly
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#41372 Üzenet linkje2007-08-15 12:28:07 

Iloth icon_smile.gif
Mi a sziget északi csücskébõl, Schinariból indultunk. Itt bármikor lehet jegyet venni. Elõször a roncshoz vittek el, itt 45 perc fürdõzés. Utána vissza a kikötõbe, átszálltunk egy kisebb üvegfenekû hajóba, és azzal mentünk a barlangokhoz.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 42 43 44 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu