Szia Gotika!
Hát amit a buszról írtál az elég gáz. Melyik irodával voltál?
Azért jó,hogy ezen kivül a nyaralásotok jól sikerölt. Az aug.buszhoz több szerencsét.
Mi tavaly szeptemberben voltunk Sartin, szerencsére nekünk nem volt gondunk Leoval, nagyon rendes volt. Idén is megyünk, szeptemberben, remélem most is megússzuk ilyen történések nélkül!
Nos Leo valóban nem változott, és szerintem sem hivatásos idegen vezetõ, de úgy gondolom, hogy van érdekeltsége a helyi SITHON utazási irodában, ezért nem igazán lehet rá "panaszkodni".
A gond nem azzal volt, hogy az összes többi magyar buszhoz képest két - három órával késõbb indultunk, hanem az hogy elfelejtette közölni, hogy a 9 órakkor említett 4o perc, az délután fél háromig tart, így elvette azt a lehetõséget, hogy kulturáltan el lehetett volna tölteni a szombati napot. És mivel a mi kis csapatunk érkezett meg délután fél hat után, így ez a hazafelé tartó "csúszás" igen fájdalmas volt mindenkinek.
Mindettõl függetlenül LEO nem szól vissza, és elviseli a kritikát, de nem igazán intéz el semmit.
Mindez nem szegte a kedvem, és természetesen a nyáron ismét irány SARTI hiszen mi oda már haza járunk.
Persze mindez a hazafelé tartó herce-hurca a helyi szervezetlenségnek köszönhetõ.
Én már több éve az Apollón Travellal utazom, és velük meg vagyok elégedve, most a kifelé úton a sõförök egy kicsit elszúrták,az igaz, ez most rajtuk múlt, hiszen a határon a makedónoknak nem fizettek, így 4 órácskát nézhettük, ahogy 3o busz átment elõttünk. Szaloniki után pedig a dugó is elvett pár órát, de SARTI elõtt az utolsó kanyarnál már belehúztak.....
Gondolom az utazási irodában hétfõn és kedden megfordult egy- két elégedetlen utas.
Egyébként ezeket leszámítva nagyon szuper volt minden, és már számolom a hátralévõ napokat.
SARTI valóban nagyon szép, és szerintem mindenki megtalálja benne azt amiért érdemes ide visszatérni.
Üdv Mindenkinek!
Mi pénteken indulunk Sartira és már nagyon izgatottak vagyunk! Még itt sosem jártunk, Bellával megyünk és a Kostas apartmanban fogunk lakni. Van errõl valakinek valami infója? Elõre is köszi!
A Triphon elõtt biztos,hogy homokos a part.Nekünk egyébként egy szõke göndörös lány lesz a telepitett id.vez. a Grand tours katalógusában le is van fényképezve...Leóval egyet kirándultunk 6 éve,akkor nem volt vele gond.De már nekem ez is mindegy...csak menjünk!
Szia,
Mi egy kivételével mindig a Kostasban laktunk,mindig az 5ös szobába.Ez udvarra/tengerre nézõ,akár a 3,4,és a 6os.A 6os sarokban van,árnyékosabb.A többi utcára néz.A bella szobái emeleten vannak.Szerény,de jó.Gyorsan kitakarítják.Reggelente a friss kenyér illatára ébredtek,a sorkon van a pékség.Jó lesz.
Én ugyan nem a Kostasba megyek,de már érzem az illatokat.Egy uj apartmanba megyünk a Prokopisba.A faluban van,sárga,barna külsõval.
Édes,nem ismered véletlenül?
Köszi, Édes, megnyugtattál. Bár engem a szállás nem igazán szokott érdekelni, legyen benne mûködõ WC, zuhany, meg egy kényelmes ágy, és egy hûtõ, az ember úgyis csak minimális idõt tölt itt. De most már megyek és csomagolok!!!!
Sajnos nem ismerem.
Nagy esélyem van,hogy juli 28án Sartin legyek.Ez teljesen lázba hozott.Ugyanis hazafelé Halkidiki szélén megyünk el és azt találtam ki,hogy onnan igazán be lehet "ugrani ",mert útba esik.Vagyis útba ejtem.És akkor nem marad egy év Sarti nélkül.De jó lenne !